logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Classic Blue… în baie!

Întrucât industria producătorilor și designerilor de mobilier de tip occidental este mereu la curent cu noutățile, nici nu a anunțat bine Institutul Pantone că noua culoare este classic blue, că deja încep să apară colecții dintre cele mai neașteptate.

antrax_classicblue_profil-4838
Inovație cromatică de peste hotare/Antrax.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Ianuarie 2020

V-ați așteptat la classic blue în baie? Pentru că unii producători de renume au conceput deja piese care să uimească. Printre aceștia, Antrax It. Producător de radiatoare dintre cele mai estetice posibile, Antrax It a a adopat nuanța classic blue pentru câteva modele de calorifere de baie (și nu numai) cu adevărat decorative.

Trei dintre modelele Antrax It aduc în casele moderne culoarea anului 2020 sub forma unor dispozitive de încălzire, dar și cu o latură pur estetică. Amplasate în baie sau în alte încăperi ale casei, pot constitui atât o sursă de căldură, cât și  pată de culoare la modă. E vorba despre modelele T Tower, Android și Teso.

Sunt calorifere reciclabile, răsplătite deja la finalul anului 2019 cu câteva distincții internaționale pentru design, produse din aluminiu. Oricare dintre modelele de radioatoare Antrax It poate funcționa pe bază de apă sau electricitate, în egală măsură. Modelul T Tower este un strop mai special, în sensu că este de sine stătător – nu trebuie prins de un perete – și are în dotare două mânere care permit mutarea lui în orice colț sau încăpere a casei.

Designul geometric, suplu și puterea de încălzire recomandă cele trei radiatoare Antrax It classic blue pentru băile moderne, dar se pot folosi și în bucătărie, pe hol sau chiar într-una din încăperile de socializare a locuinței. Pentru cei care admiră radiatoarele Antrax It, dar nu doresc o culoare atât de la modă, Antrax It a pregătit o gamă de nu mai puțin de 200 de nuanțe din care clienții să poată alege să-și personalizeze produsul dorit.

www.antrax.it
www.antrax.it
www.antrax.it

 

Publicitate
Publicitate