logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

PM Furniture – câteva piese inedite pentru baruri

Pentru că tot suntem în starea de petreceri cu prieteni, prin barurile cele mai vesele, ne-am gândit să arătăm celor care lucrează în domeniul HoReCa câteva piese de mobilier care să dea barurilor din România o atmosferă cu adevărat veselă. 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 90
Mobilier pentru atmosfera de bar/Pmfurniture.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Ianuarie 2020

PM Furniture este un distribuitor de piese de mobilier exclusiv pentru HoReCa, bucurându-se de un portofoliu onorat – amenajări de excepție pentru localuri atât din țara noastră, cât și din afară. Sediul se află în Cluj-Napoca.  Printre piesele de mobilier dedicate barurilor, se găsesc câteva modele inedite, moderne, care să contribuie la o atmosferă de bună-dispoziție. Ca design, sunt piese inovatoare, atât estetic, cât și funcțional.

Hippy este un scaun de bar în stil rustic cu accente minimaliste; cu picioare înalte, realizate din lemn de fag, cu un design clasic rustic, acest scaun e completat de un șezut  rezistent, tapițat, având și un spătar pentru sprijinirea ușoară a spatelui. Dar pe cât de înalte sunt picioarele, pe atât de scund e spătarul, rezultând un scaun chiar hippy, simpatic și parcă pus pe chef. La nivelul tapițeriei, scaunul Hippy poate fi personalizat cromatic la cererea clientului.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Bouchon este un alt scaun de bar absolut inedit, de la PM Furniture. Având ca sursă de inspirație dopul specific sticlelor de vin, acest scaun are șezutul conceput din plută și cu o formă fidelă sursei de inspirație. Picioarele sunt vopsite în câmp electrostatic, existând mai multe variante de finisaj. Există și o ofertă specială pentru acest scaun: la comenzi de peste 20 de bucăți, scaunul Bouchon poate fi personalizat cu numele barului în care urmează să-și găsească locul.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 90

Donald este o banchetă înaltă de bar, unul dintre produsele cele mai versatile, urmând a fi personalizată atât în ce privește culoarea, cât și dimensiunile. Se realizează numai pe comandă. Există și opțiunea adăugării suportului pentru picioare, piesa fiind ideală pentru mesele de bar. 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Fiind un furnizor de mobilier exclusiv pentru domeniul HoReCa, PM Furniture sprijină din plin activitatea arhitecților și designerilor de interioare. În acest sens, pune la dispoziția acestora modele 3D pentru produsele din colecție, produse personalizate la comandă, randări fotorealiste ale proiectelor.
 

Publicitate
Publicitate