PM Furniture – câteva piese inedite pentru baruri

Pentru că tot suntem în starea de petreceri cu prieteni, prin barurile cele mai vesele, ne-am gândit să arătăm celor care lucrează în domeniul HoReCa câteva piese de mobilier care să dea barurilor din România o atmosferă cu adevărat veselă.
 

 +5
Mobilier pentru atmosfera de bar/Pmfurniture.ro
  |  

PM Furniture este un distribuitor de piese de mobilier exclusiv pentru HoReCa, bucurându-se de un portofoliu onorat – amenajări de excepție pentru localuri atât din țara noastră, cât și din afară. Sediul se află în Cluj-Napoca.  Printre piesele de mobilier dedicate barurilor, se găsesc câteva modele inedite, moderne, care să contribuie la o atmosferă de bună-dispoziție. Ca design, sunt piese inovatoare, atât estetic, cât și funcțional.


Hippy este un scaun de bar în stil rustic cu accente minimaliste; cu picioare înalte, realizate din lemn de fag, cu un design clasic rustic, acest scaun e completat de un șezut  rezistent, tapițat, având și un spătar pentru sprijinirea ușoară a spatelui. Dar pe cât de înalte sunt picioarele, pe atât de scund e spătarul, rezultând un scaun chiar hippy, simpatic și parcă pus pe chef. La nivelul tapițeriei, scaunul Hippy poate fi personalizat cromatic la cererea clientului.  +5 www.pmfurniture.ro

Bouchon este un alt scaun de bar absolut inedit, de la PM Furniture. Având ca sursă de inspirație dopul specific sticlelor de vin, acest scaun are șezutul conceput din plută și cu o formă fidelă sursei de inspirație. Picioarele sunt vopsite în câmp electrostatic, existând mai multe variante de finisaj. Există și o ofertă specială pentru acest scaun: la comenzi de peste 20 de bucăți, scaunul Bouchon poate fi personalizat cu numele barului în care urmează să-și găsească locul.  +5 www.pmfurniture.ro

Donald este o banchetă înaltă de bar, unul dintre produsele cele mai versatile, urmând a fi personalizată atât în ce privește culoarea, cât și dimensiunile. Se realizează numai pe comandă. Există și opțiunea adăugării suportului pentru picioare, piesa fiind ideală pentru mesele de bar.   +5 MagMob

Fiind un furnizor de mobilier exclusiv pentru domeniul HoReCa, PM Furniture sprijină din plin activitatea arhitecților și designerilor de interioare. În acest sens, pune la dispoziția acestora modele 3D pentru produsele din colecție, produse personalizate la comandă, randări fotorealiste ale proiectelor.
 


Shake – cum arată mobila de bar din Italia

Pentru că suntem în epoca minimalismului, adică a discreției și maximei funcționalități, barul de acasă nu mai e acel mobilier corp care să se impună privirilor imediat. Adio, sticle și pahare la vedere! Barul de azi aproape că nu pare... bar!

 +3
 MagMob
  |  

Un exemplu de simplitate, eleganță și spirit masculin îl reprezintă cel mai nou model de bar pentru acasă de la Alivar, producător de mobilă din Italia, cu o experiență de aproape 40 de ani. Stilul mobilierului creat de Alivar este întotdeauna cel contemporan, cu accente minimaliste, un stil ușor de adaptat interioarelor moderne.

Printre aceste mobile create de Alivar se regăsește Shake, un bar pentru acasă, realizat sub forma unui dulap cu design retro. Ca material s-a ales lemnul de nuc, cu un finisaj de lac mat, menit să completeze aspectul sobru al piesei de mobilier. Amplasat pe patru picioare suple și elegante din aluminiu, pare o mobilă cu rol de depozitare, dar la interior este o adevărată mini-încăpere pentru sticle și pahare, având accesorii specifice mobilierului de bar. Se poate monta și un frigider micuț, astfel încât o parte dintre băuturi să stea la rece.

Designerul Giuseppe Baruso de la Alivar a intenționat prin acest bar denumit Shake să transforme colțul de băuturi într-unul ordonat, simplu și deosebit de practic. Noi zicem că a și reușit! +3 MagMob Un bar elegant, masculin și mai ales contemporan/Alivar.com  +3 www.alivar.com


Concept 22 – mobilă de bar pentru acasă

Barul de acasă s-a purtat mult la români după căderea comunismului. Se mai poartă și azi prin locuințele private, dar nu cu aceeași preocupare. Și totuși, zona de bar merită repusă în drepturi, mai ales cu câteva piese absolut deosebite.

 +6
Câteva piese absolut speciale/Concept22.ro
  |  

Interesante, atipice, originale – pe scurt, piesele de bar pe care Concept 22 le pune la dispoziția celor care obișnuiesc să savureze băuturi alcoolice acasă, cu prietenii. Stilul este cel industrial, de altfel cel mai potrivit pentru mobila de bar, iar designul le încadrează într-un mod de amenajare ieșit din comun. Iată câteva modele:

Scaunele de bar pot fi model Harlem sau model Tractor. Diferența între ele este de stil; Harlem (cu spătar și șezut din lemn reciclat) aparține stilului industrial modern, Tractor aparține stilului vintage.  +6 www.concept22.ro Scaun Harlem  +6 www.concept22.ro Scaun de bar Tractor

Le corespund și piese de tip masă de bar. Scaunul de bar Harlem poate fi combinat cu masa New York (la origine, măsuță de cafea), prevăzută cu blat înalt pentru paharele de vin și cu un blat la nivel inferior, pentru păstrarea sticlelor. Analog, scaunul de bar Tractor s-ar potrivi cu un alt tip de măsuță – consola Central, dotată nu doar cu blat rotund și interesant vopsit, ci și cu spații nenumărate de depozitare a sticlelor de băutură. Consola Central e prevăzută și cu roți care ajută la deplasarea ei în orice colț al casei. +6 www.concept22.ro Masă de bar New York  +6 www.concept22.ro Consolă Central

Și încă o piesă de mobilier absolut deosebită de la Concept 22 – măsuța Clover, mai degrabă potrivită ca măsuță de cafea sau ceai, pentru întâlnirile cu prietenii la orele amiezii. +6 www.concept22.ro Masă de cafea Clover
De reținut: toate aceste piese de la Concept 22 au reduceri semnificative de preț până la 30 noiembrie!


Cele mai inedite piese de mobilier de la Hefe Pure Wood

I-am întâlnit cu doi ani în urmă, în cadrul unui târg de mobilier din București și de atunci povestea lor evoluează tot mai frumos. Hefe Pure Wood este numele unui atelier de tâmplărie care se ocupă cu recuperarea lemnului vechi și transformarea lui în piese absolut unice.

 +7
Lemn de poveste sau un concept tot mai la modă/Hefepurewood.ro
  |  

Atelierul Hefe Pure Wood are sediul în Buzău, dar membrii echipei de meșteri tâmplari umblă în mare parte a timpului în căutarea lemnului pe care să-l salveze de la moarte și să-l introducă în casele românilor. Cele mai numeroase proiecte ale lor sunt în domeniul mobilei HoReCa, dar și piesele special create pentru locuințe private merită atenție.

De cele mai multe ori, bucățile de lemn sunt recuperate din situații cât mai speciale, uneori chiar și din apă, și preluate în așa fel încât să devină piese de mobilier cu rol de vedetă în casele oamenilor.

Succesul de care se bucură piesele de mobilier Hefe Pure Wood ține de designul fiecăreia în parte. De regulă, lemnul e cel care dă tonul piesei, iar cele mai multe dintre bucățile de lemn recuperat devin blaturi de mese mici și mari, rotunde sau dreptunghiulare, cu marginile neregulate, ce pun în valoare frumusețea și imperfecțiunea lemnului adevărat. Dar ce ziceți de niște rafturi suspendate cu margini inegale? Sau de un corp de mobilier office care duce cu gândul la vechile bârne de casă tradițională? +7 hefepurewood.ro +7 hefepurewood.ro +7 hefepurewood.ro +7 hefepurewood.ro +7 hefepurewood.ro +7 hefepurewood.ro

Showroom-ul Hefe Pure Wood este deschis de luni până vineri între orele 09:00 și 17:00. Mergeți să-l vedeți, noi zicem că merită!


Ubikubi prezintă două scaune vedetă

E ușor de recunoscut semnătura lui Dragoș Motica în cadrul colecțiilor de mobilier de la Ubikubi. Stilul modern cu influențe minimaliste și dragostea pentru tradiție sunt cele două elemente care „trădează” piesele de mobilier create de acest designer.

 +5
Tribut și Marco influențează atmosfera interioară/Ubikubi.ro
  |  

Dragoș Motica reprezintă cu succes un brand care se adresează în special tinerilor din România – Ubikubi este despre viața în ritm alert, cu accent pe nevoia de confort simplu de întreținut. Designul este mereu unul tineresc, proaspăt în peisajul mobilierului românesc, adesea inspirat din istoria celor mai frumoase zone ale țării. Iar noutățile Ubikubi din acest an, semnate de Dragoș Motica, continuă în acest fel. Iată două scaune pe cât de simple, pe atât de speciale prin funcționalitate și estetică – Tribut și Marco!

 +5 ubikubi.ro +5 ubikubi.ro Tribut este un scaun de bar, adus în realitatea urbană și destinat spațiilor horeca. Sursa de inspirație o constituie însă tradiționalul taburet al oierului, acel scăunel din lemn masiv, sprijinit în trei picioare. Varianta Tribut de la Ubikubi este un scaun foarte rezistent, cele trei picioare (de data asta înalte) fiind prinse prin înșurubare în șezutul semirotund. Noutatea absolută: pentru un aspect contemporan, dar și din motive de maximă funcționalitate, Tribut dispune de un triunghi metalic prins în jurul picioarelor, cu rolul de suport.

 +5 ubikubi.ro +5 ubikubi.ro Marco de la Ubikubi este un scaun de luat acasă, plin de culoare și prospețime nu doar prin designul marcat de forme geometrice jucăușe, dar și prin funcționalitate. Poate fi folosit ca taburet, poate fi folosit ca scaun de birou, poate fi folosit pe balcon. Cele patru picioare din lemn masiv sunt prevăzute cu accesorii metalice lăcuite ce asigură o perfectă îmbinare cu șezutul scaunului. Acesta este dreptunghiular dar are marginile rotunjite, realizate din plută naturală. Există și varianta de taburet Marco cu șezutul din burete, îmbrăcat în lână, pentru un plus de confort.
Oricare dintre aceste două scaune de la Ubikubi este o alegere ideală pentru cei care își doresc acasă o atmosferă cât mai originală și prietenoasă.