logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Dekoart Ceramic – lavoare pictate manual

Chiar dacă într-o baie accentul amenajării se pune mai mult pe gresie și faianță sau chiar pe mobilier, de mare impact estetic pot fi și obiectele sanitare. Spre exemplu, lavoarul merită mai multă atenție decât i se dă. Nu doar forma contează, ci și detaliile decorative.

dekoart_lavoar_pasari-5690
Câteva lavoare de baie absolut supere/Dekoart Ceramic
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Septembrie 2020

În Oradea, este deschis un show-room plin de farmec, unde se pot găsi produse pentru baie dintre cele mai neobișnuite. Magazinul se numește Dekoart Ceramic și are nenumărate colecții de gresie, faianță și obiecte sanitare. Printre cele mai speciale sunt lavoarele. Dincolo de formele romantice, cu accente retro, lavoarele de baie de la Dekoart devin piese unicat prin… pictură manuală.

În urma unei colaborări cu o pictoriță pe nume Delia Agud, la Dekoart Ceramic din Oradea sunt disponibile lavoare personalizate cu ajutorul modelelor de pictură florală. Cele două modele puse în vânzare sunt de formă rotundă, completate cu baterii ce aduc o notă vintage, înalte, suple, ușor rotunjite. Pictura de pe lavoar are menirea de a-l transforma într-un adevărat obiect nu doar sanitar, ci și decorativ, contribuind din plin de atmosfera unei băi. Vopselele sunt rezistente la apă.

Dekoart Ceramic
Dekoart Ceramic
Dekoart Ceramic

Oricare dintre cele două modele poate fi realizat și pe comandă, luând legătura cu magazinul Dekoart Ceramic. Vestea bună este că se livrează nu doar pe raza municipiului Oradea, ci în toată țara. Magazinul nu dispune de un site de prezentare, ci doar de un cont pe rețele sociale. Dar vă lăsăm adresa fizică: Calea Clujului nr.42A, Oradea.

Publicitate
Publicitate