logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Select Design – colecții noi de mobilă americană

Select Design by Diana Șucu este conceptul sub care românii pot avea în locuințele lor colecții de mobilă cu specific american. Stilul este unul clasic elegant, cu accente glamour, ca-n filme. Colecțiile reprezentative sunt Ethan Allen, Caracole și Bernhardt.

P_Bernhardt-5700
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Septembrie 2020

La început de toamnă, Select Design by Diana Șucu anunță îmbogățirea magazinului din București cu noi colecții de mobilier în cadrul celor trei game deja binecunoscute. Ethan Allen, Caracole și Bernhardt au fost completate cu piese de mobilier unice pe piața românească, respectând nevoia de confort elegant, de strălucire clasică și funcționalitate modernă, o combinație de tehnologie modernă și meșteșug tradițional.

„Aceste noi colecții se disting prin detalii uimitoare, design unic, țesături fresh, siluete delicate și materiale neașteptate. Sunt modele elegante, într-o paletă rafinată de culori neutre sau pasteluri dulci. Alături de accentele metalice, acestea evocă un sentiment de calm, accentuând în același timp unicitatea fiecărei siluete în parte”, se arată în comunicatul de presă.

În colecția Caracole au fost lansate piese create de maeștri ai designului, precum Thomas Sheraton sau George Hepplewhite, folosind materiale și accesorii de feronerie de cea mai bună calitate. Finisaje spectaculoase, accente decorative pline de originalitate, soluții inedite de design, materiale strălucitoare sau catifelate, toate acestea compun noile colecții Ethan Allen, Caracole și Bernhardt, în cel mai pur stil american cu putință.

Select Design by Diana Șucu vă așteaptă în showroom-ul din Băneasa pentru a vă convinge cu ochii dumneavoastră.

www.selectdesign.ro
Birou din colecția Bernhardt
www.selectdesign.ro
Birou și oglindă Cararole
www.selectdesign.ro
Bufet Bernhardt
www.selectdesign.ro
Canapea din colecția Caracole
www.selectdesign.ro
Canapea Ethan Allen
www.selectdesign.ro
Comodă cu oglinzi, colecția Caracole
www.selectdesign.ro
Fotoliu american în colecția Ethan Allen

Publicitate
Publicitate