logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilă ArtDeco în stil… bio

La început de toamnă, Biomobila ne-a atras atenția cu o colecție de mobilier corp denumită... Bucuriile toamnei. Este vorba despre piese moderne, cu tușe retro și scandinave, executate cu mare atenție la detalii.

bucuriile_toamnei-5701
O colecție marca Biomobila.
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Septembrie 2020

Am stat de vorbă cu Ovidiu Isan de la BioMobila exact despre această colecție denumită „Bucuriile toamnei” și formată dintr-un corp ce are mai multe elemente și funcționalități, și anume un bufet, combinat cu corpuri de tip noptieră, blat pentru masă de toaletă (sau lucru, de ce nu?), oglindă și poliță.

Materialul de lucru este un amestec de lemn de stejar masiv și placaj de fag pentru partea din spate a mobilierului și pentru fundurile sertarelor. Finisajul face parte din senzația de wow a acestei colecții: impregnant negru și lac acrilic mat. Dimensiunile: 236Lx45Ax183H

Între ArtDeco și mobila ecologică.
Alături de setul Bucuriile toamnei se regăsește și un șifonier creat în același stil. „E greu să denumesc un stil de amenajare anume. Nu știu cât de potrivit este, am denumit însă colecția noastră de piese de mobilier de dormitor in care predomina picioarele conice,  colțurile rotunde și finisate, în cea mai mare parte,  cu ulei cerat pigmentat, «BioArtDeco». Deși din acel stil – ArtDeco- m-am inspirat inițial, este mai degrabă o denumire de „convenție”, decât o apartenență propriu-zisă la stilul ArtDeco. În orice caz, piesele din această colecție s-ar potrivi într-un stil de amenajare modern, cu accente retro și scandinave”, ne-a declarat Ovidiu Isan de la BioMobila.

www.biomobila.ro

Care a fost sursa inspirației?
Ovidiu Isan, BioMobila: „O sinteză între natură, solicitările clienților și plăcerea de a inova în geometria obiectului juxtapusă cu funcționalitatea acestuia.” Totul a pornit însă de la un model de noptieră conceput deja de Biomobila în colaborare cu Ami White și ușor personalizat de un designer de interioare. De la aceste idei a pornit însă nevoia unei piese de mobilier corp, care să cuprindă într-una singură mai multe elemente necesare dormitorului contemporan. „Am căutat să armonizez tensiunea dintre aceste trei obiecte, păstrând linia mea de BioArtDeco si a ieșit așa cum se vede. Deci, e un design original originar dintr-o comuniune a ideilor. Acum mă gândesc cum să duc acest ansamblu către o formulă universal optimă ca dimensiune și funcționalitate, în așa fel încât să intre în mult mai multe locuințe.”

www.biomobila.ro

Și câteva detalii practice, interesante: durata medie de timp este de două luni de zile pentru realizarea unui astfel de corp, la cererea clientului, corp ce ar urma să fie personalizat la nivelul dimensiunilor. Prețul este în jur de 4800 de lei, fără transport și montaj.

www.biomobila.ro
www.biomobila.ro

Publicitate
Publicitate