logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Luna – așa arată o bancă postCOVID-19

În cadrul Romanian Design Week 2020, Nord Arin a prezentat un proiect inedit, adaptat erei postCOVID-19. E vorba despre banca Luna, o piesă inovatoare, cu mai multe funcții și concepută cu prietenie pentru natură.

banca_luna-5711
Nord Arin, în cadrul RDW 2020/Nordarin.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Septembrie 2020

Banca Luna este mai mult decât o bancă, este un concept original, inspirat de nevoia de apropiere în condițiile distanțării sociale, adică o bancă pe care să o poți împărți cu alți oameni fără să stai prea aproape de ei. În realitate, această piesă creată de Nord Arin și prezentată publicului în cadrul Romanian Design Week se compune dintr-un blat și trei taburete ce se pot folosi pe înălțimi reglabile, drept taburet, scaun de masă și scaun de bar. Cele trei taburete reprezintă în același timp și picioarele mesei; folosite la un loc, ai parte de o bancă modernă, ideală atât în amenajarea spațiilor private, cât și publice.

www.nordarin.com
www.nordarin.com

Banca Luna are o lungime confortabilă de 270 cm, cu circa 80 de cm distanță între cele trei locuri marcate de șaua taburetelor. Folosită ca bancă, poate odihni până la cinci persoane. Luna este o piesă de mobilă creată din lemn de stejar, într-un stil pe care cei de la Nord Arin îl denumesc modern-industrial. Calitatea de piesă modernă i se trage și de la faptul că are inclus un acumulator pentru încărcarea telefonului mobil sau a tabletei; acumulatorul permite până la trei încărcări, apoi trebuie alimentat la o priză de 220 V.

www.nordarin.com

„Într-un context marcat de încălzirea globală, impactul plasticului asupra mediului sau exploatarea iresponsabilă a resurselor naturale, Nord Arin își asumă o misiune curajoasă: lucrează cu lemn prelucrat 100% responsabil. . Toate procesele – de la energia folosită în producție până la materialele utilizate pentru ambalarea pieselor de mobilier – sunt 100% eco-friendly”, a declarat Viorel Crețu, designer Nord Arin, pentru site-ul  Romanian Design Week.

www.nordarin.com
www.nordarin.com

Despre Nord Arin
Nord Arin este o fabrică de mobilă creată sub forma unei afaceri de familie cu o sută de ani în urmă, de către străbunicul actualului designer și manager, Viorel Crețu. Brandul Nord Arin a fost lansat în 1994, iar un an mai târziu fabrica a început să exporte mobilă din lemn masiv pe piața internațională. „Promisiunea Nord Arin este de a dezvolta piese de mobilier la cele mai înalte standarde estetice și de calitate, care promovează principiul `affordable luxury`, integrează tehnologii avansate, sunt adaptate stilului de viață actual și respectă angajamentul companiei de a reduce la minimum impactul asupra mediului înconjurător”, se arată pe site-ul Nord Arin.

Publicitate