logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Din România: căzi de baie neobișnuite

Pentru că trăim într-o epocă în care designul a ajuns să rescrie totul în jurul nostru, conceptul de baie luxoasă s-a schimbat și el. Astăzi, o baie cu adevărat luxoasă nu mai ține de accente baroce, ci mai degrabă de redesenarea formelor deja consacrate.

ssab-3254
Cada de baie - vedete unei amenajări de senzație/Ssabimpex.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Aprilie 2018

Cu alte cuvinte, o baie luxoasă din România se învârte în jurul formelor originale, inovatoare ale obiectelor sanitare. Cada de baie este, grație dimensiunilor, elementul vedetă. Așa că în acest material vă prezentăm câteva modele de căzi de baie cu totul neobișnuite, ce transformă prin design și material camera de baie într-un soi de catwalk. Am ales modele de la SSAB, unul dintre actorii cei mai experimentați de pe piața românească a amenajărilor interioare, având o vechime de peste 20 de ani în România.

www.ssabimpex.ro
Model New Classic

www.ssabimpex.ro
Model New Classic Wenge

New Classic – un model de cadă de baie care redefinește deci clasicul. Combină funcțiile moderne (hidromasajul) cu forma grațioasă dar atipică, adică rectangulară. Este pur și simplu un obiect sofisticat, cu trei variante de placare: lemn, piele capitonată cu cristale Swarovski și acril.

www.ssabimpex.ro
Model Alba

Alba – un model de cadă de baie într-o formă destul de comună, pe două picioare și având marginile rotunjite. Ceea ce este revoluționar la această cadă de baie de la SSAB este însă faptul că vine placată cu mozaic, în trei variante fascinante de decor.

www.ssabimpex.ro
Model Cabrits

Cabrits – un model de cadă de baie cu o formă neașteptată – un soi de opt răsturnat, ca un semn al infinitului. Ceea ce e însă și mai interesant este materialul. Această cadă de baie e realizată din Quarrycast, un material inedit reprezentând un amestec de rășini și rocă vulcanică. Acest model se recomandă pentru amplasare în centrul încăperii de baie, nu pe unul dintre pereți.
Acestea sunt doar trei dintre modelele care ne-au impresionat în mod special.

Publicitate