logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Colecția INDUSTRIELL pune în valoare imperfecțiunea

IKEA a lucrat cu designerul olandez Piet Hein Eek, cunoscut pentru abilitățile sale de a crea mobilier unic din lemn reciclat, pentru a explora îmbinarea producției industriale cu personalizarea, în colecția INDUSTRIELL. Noua colecție include produse din lemn, sticlă, ceramică și textile.

INDUSTRIELL_IKEA_1-3255
Colecția INDUSTRIELL e o nouă colaborare între Ikea și designeri de renume/Ikea.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Aprilie 2018

Colecția INDUSTRIELL este o încercare de a schimba uniformitatea producției de masă, prin crearea unei frumuseți imperfecte, păstrarea amprentei umane într-un produs, fără a-i crește prețul. IKEA încearcă prin această să combine avantajele mobilierului de serie cu cele ale mobilei realizate manual, unice.

Pentru că INDUSTRIELL e o colecție de serie, s-a ales ca personalizarea să constea în păstrarea imperfecțiunilor și ridicarea la rang de detalii unice care să individualizeze fiecare produs al colecției în parte. Diferențierea produselor INDUSTRIELL s-a făcut și prin variații de design, imprimeuri, culori și materiale naturale. Fiecare scaun, abajur, masă, pahar, farfurie, vază și chiar șervet de bucătărie din colecția INDUSTRIELL are propria personalitate.

www.IKEA.ro

Piet Hein Eek spune că ideea de a folosi materialele disponibile și a descoperi calitățile lor este ceea ce iubește cel mai mult la folosirea mobilierului recuperat. Acest mod de lucru este un aspect cheie al colecției. Designerul s-a concentrat mult și pe reducerea deșeurilor în procesul de producție. Avem deci o colecție cu produse pline de imperfecțiuni ideale și totuși la prețurile unor produse de serie. Colecția INDUSTRIELL e disponibilă în România.
 

Publicitate
Publicitate