logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cum schimbi simplu și rapid culorile bucătăriei

Fără să schimbi faianța, fără să înlocuiești dulapurile și alte lucrări complicate, bucătăria e la un pas distanță de împrospătarea sau chiar modificarea culorilor. Totul stă în accesorii. Vă prezentăm câteva soluții istețe de mare ajutor atunci când vreți ceva nou în bucătărie.

Archivnummer: NK20288
Atmosfera bucătăriei se poate îmbunătăți foarte simplu/Noltehomestudio.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Aprilie 2018

În loc să schimbi dulapul, poți schimba doar panoul frontal, obținând aspectul unui corp de mobilă absolut nou. De exemplu, colecția Dialux de la PremLine Italia este disponibilă la noi în țară prin Protege Parol, iar colecția de finisaje este variată atât la nivel cromatic, cât și aspect lucios/mat sau textură. Panourile se pot comanda exact pe dimensiunea dulapului existent, și vin gata de montat. Colecția Dialux se caracterizează printr-un grad înalt de rezistență la zgârieturi și abraziuni, iar finisajul este unul extralucios.

www.protege.ro

O altă variantă la fel de spectaculoasă este frontul de sertar care se lipește peste cel original (dacă e din MDF) sau se fixează în rama metalică a sertarului de care te-ai plictisit – et voila! Dulapul de bucătărie și-a schimbat cu totul aspectul. În acest caz, ai avantajul că poți comanda fronturi de culori diferite pentru a obține un efect de maximă personalizare. Modern Art Glass este un furnizor de materiale decorative pentru casă, realizate din sticlă. Comercializează fronturi din sticlă, unele dintre cele mai reușite fiind modelele cu vitraliu.

www.sticla-vitralii.ro

Dar poate ești genul care adoră mesajele lăsate în bucătărie. Ce zici de unul printat pe sticlă? Cei de de la Modern Art Glass primesc comenzi de printuri pe sticlă, cu mesaje sau peisaje, ce se pot personaliza și pe dimensiuni și pe culoare.  Acest element are rol decorativ, ușor de folosit fie ca tablou pe perete, fie ca perete decorativ.

www.sticla-vitralii.ro

www.sticla-vitralii.ro

Publicitate