logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Textile pentru o casă romantică

Stilul romantic este cel mai potrivit pentru sezonul de primăvară. Și poate fi obținut acasă foarte simplu, prin achiziționare de accesorii textile. Pături, covoare, draperii și perne decorative sunt investiții pe cât de practice, pe atât de sugestive. Uneori, puteți cumpăra și o veioză pentru mai mult romantism acasă.

romantic-3267
Secretele stilului romantic sunt majoritatea textile
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Aprilie 2018

Cele mai simple investiții sunt pernuțele decorative și pledurile. Se pot păstra într-un loc special până la venirea primăverii și abia atunci scoase la lumină. Perna „Warm Hug” de la Dormeo este roșie și pufoasă și joacă perfect rolul unui accesoriu accent. Materialul foarte moale ascunde microfibre ce imită puful de gâscă, dar are avantajul de a fi ecologic și a ține acarienii departe.

www.dormeo.ro

Covorul Illa Vanilla de la Retro Boutique este pentru spațiile minimaliste în căutarea unui accent romantic. Culorile sunt obținute din vopseluri speciale ce asigură păstrarea intensității nuanțelor indiferent de numărul spălărilor și trecerea anilor. Covorul este decorat cu motive abstracte, pentru case de oameni tineri.
www.retroboutique.ro

Draperiile Galtem de la Sophia România sunt pentru o atmosferă intimă și visătoare, în nuanțe subtile de roz, cu ornamente aurii, florale. Sunt disponibile mai multe variante cromatice.

www.sophia-romania.ro

www.sophia-romania.ro

Revenim zilele viitoare și cu propuneri de accesorii metalice, tot în stil romantic.
 

Publicitate