logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Old Wood – nu aruncați mobila bunicilor!

Câți dintre noi nu am aruncat pur și simplu mobila bunicilor? Ei bine, nu toți românii au făcut asemenea neghiobie. Unii dintre ei au dat-o jos din pod, au recondiționat-o și vopsit-o în zeci de variante decorative și... au vândut-o pe ceva bani unor proprietari de pensiuni turistice.

mob_recondit_old_wood.ro_blat_baie-3268
Ceea ce ar arunca azi un tânăr poate deveni piesă de rezistență într-o cameră de hotel în care nu-și permite să se cazeze/Old-wood.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Aprilie 2018

Pe de altă parte, s-au înmulțit în ultima vreme micile (sau chiar marile) ateliere de mobilier, unde principala resursă materială o reprezintă lemnul și fierul refolosite. Iar stilurile care folosesc cel mai adesea materiale recuperate sunt cel rustic, cel etno, cel vintage și cel industrial – tot mai bine reprezentate la nivelul producătorilor de mobilă din România.

Old Wood este un producător de mobilă din România, specializat exclusiv în recuperarea, refolosirea și comercializarea materialului lemnos provenit de la construcții vechi demolate. Nicio bucată de lemn sănătos nu se pierde, totul este restaurat și folosit apoi ca element al unei piese de mobilier pentru casă și grădină. Cele mai inedite sunt mobilele pentru baie – rame de oglinzi din lemn foarte vechi, dulăpioare din lemnul tocurilor de ferestre vechi de o sută de ani, etajere din lemn de construcție restaurat.

www.old-wood.ro
O veche ramă de fereastră a scăpat de foc, ascunzându-se... în baie!

www.old-wood.ro
O masă de dining din cale afară de robustă și plină de povești

Old Wood este renumit în rândul producătorilor de mobilă din industria HoReCa, grație meselor pentru zona de restaurant, dar și a zonei de bar/terasă. Materiale: lemn de stejar, brad sau cireș. Paturile sunt masive, construite în stilul rustic.

Publicitate