logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Horeca: amenajări în stil minimalist

Stilul minimalist pentru spațiile HoReCa impresionează prin amestecul de confort și design contemporan. Mobila combină mai multe materiale, cromatic vorbim despre o varietate de neegalat, iar dimensiunile diferă în raport cu funcțiile fiecărei piese de mobilier.

POZA_PROFIL_pmfurniture.ro-3275
Un stil modern, confortabil și cu accente de acasă/Pmfurniture.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Aprilie 2018

Multifuncționalitatea este principala calitate a acestui stil. Putem lua o cameră de hotel nu extrem de întinsă ca suprafață, dar mobilată în așa fel încât nimic să nu lipsească, iar clientul să nu se simtă sufocat.
Dulapul: înalt și nu foarte adânc, ci mai degrabă îngropat în perete, ocupând cât se poate de mult din lățimea zidului. Din fericire, într-o cameră de hotel nu locuiești decât câteva zile, deci dulapul are o importanță estetică mai pregnantă decât cea funcțională și încorporează și funcția de debara sau comodă pentru lenjeria de pat  – perne și pături în plus. Design modern, ușile culisează.

www.naturlich.ro

Patul: în spațiile HoReCa este foarte important ca salteaua sa asigure maximum de confort, așa că s-a impus deja patul înalt, prevăzut uneori chiar cu saltele supraetajate sau cu protecție de saltea, un fel de minisalteluțe. Tăblia de la capul patului este un must have! Mobilierul HoReCa a transformat acest element într-unul obligatoriu, cu rol atât estetic, cât și practic, de sprijine a capului atunci când citești o carte sau te uiți la televizor.

www.idezio.ro

De cele mai multe ori, paturile din camerele de hotel și pensiuni amenajate în stil minimalist au tăblia tapițată, fie cu materiale textile, fie cu piele ecologică; se poartă tăblia foarte lată, mai lată decât patul, ca o prelungire a acestuia, devenind inclusiv corp de mobilă dotat cu noptiere sau polițe pentru accesorii decorative și cărți. Astfel, patul lasă impresia unei adevărate insule pentru odihna clientului.

www.pmfurniture.ro

Zona de relaxare este al treilea element obligatoriu al spațiilor HoReCa în stil minimalist, fie că se compune din măsuță și fotoliu, fie reprezintă un corp de mobilă cu rol de birou sau toaletă pentru doamne. Hotelurile și pensiunile care se respectă asigură separat zona de relaxare de cea de office. În stilul mininalist, vorbim despre o măsuță uneori rotundă, alteori dreptunghiulară, dar de dimensiuni reduse și cu un design ergonomic, în combinație cu un fotoliu modern, tapițat și cât se poate de îndrăzneț sub aspect cromatic, care să asigure confort sporit indiferent de activitate – lectură, conversație, privit la televizor.

www.idezio.ro

 

Publicitate