logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trei paturi care-ți schimbă dormitorul

Pentru că fiecare om are propriul stil preferat de amenajare a dormitorului, e greu ca această încăpere să fie pe placul ambilor parteneri. Pentru cei cu gusturi diferite, dar având ca numitor comun nevoia de schimbare, am ales câteva modele disponibile în România.

bedding_casa_rusu_pat_corfu-3279
Patul e vedeta dormitorului/CasaRusu
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Aprilie 2018

În stil clasic, dar cu accente tinerești regăsim în magazinele Exotique. Tăblia are, de asemenea, rol estetic primordial, dar acest rol e mai degrabă subliniat prin folosirea unor culori îndrăznețe și printr-o ornamentație sculptată ceva mai simplu. Vorbim de un stil Ludovic al XV-lea adaptat secolului XXI.

www.exotique.ro
Modelul Mint Green de la Exotique

Un pas mai aproape de stilul modern îl fac cei de la Szel-Mob, cu paturi realizate în cel mai pur stil rustic cu putință. Gata cu înfloriturile sau cu materialele decorative. Patul Szel-Mob are tăblie și la cap, și la picioare, cu rol de rezistență, robustețe și chiar de agățare peste noapte a capotului sau păturii în plus. Accentul cade nu pe design, ci pe calitatea materialului: lemnul masiv de pin sau stejar. Intervine și o calitate practică: în rama patului sunt integrate sertare cu rol de depozitare, iar culorile sunt moderne.

www.szelmob.ro
Model de pat din lemn masiv de la Szel Mob

Patul Plastic de la Ergo Design dispune, pe lângă tăblia tapițată înclinată, inclusiv de noptiere atașate, amplasate la nivel inferior, obținând un efect vizual impresionant; este un pat pe picioare ascunse vederii, astfel că lasă impresia de plutire. Materialul ramei și al tăbliei este metalic, tapițat în piele ecologică, iar designul este unul futurist. Este poate cel mai modern model de pat cu tăblie, din punct de vedere estetic, disponibil în România.

www.ergodesign.ro
Modelul Plastic de la ErgoDesign

 

Publicitate