logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Imm Cologne 2018 – trei piese de mobilier care te vor surprinde

Imm Cologne este de ani de zile unul dintre târgurile de mobilier cele mai de succes ale lumii, având drept coordonate designul uimitor, confortul sporit și inovația. Adesea, expozanții de la imm Cologne reușesc să iasă în evidență și prin culori și materiale îndrăznețe. Dar dincolo de orice, e vorba de formă!

immcologne-3283
Un mic preview al viitorului din casele noastre/Imm-cologne.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Aprilie 2018

Iată trei dintre piesele care ne-au luat prin surprindere la imm Cologne 2018:

Fotorundgang, Stand: Bette, Halle 4.2

Bette Lux Oval Couture: o colecție de căzi de baie, în patru variante cromatice, dar cu un design și mai ales dintr-o combinație de materiale revoluționare. La bază, cada cu margini rotunjite este din oțel emailat, dar la exterior e… tapițată! Primele căzi de baie tapițate! Tapițeria este o țesătură impermeabilă, rezistentă la aburi.

Stand: de Sede, Halle 11.2

De Sede: o mănușă de box a fost umflată cu steroizi până a ajuns la dimensiunile unui fotoliu tip șezlong. Echipa de designeri De Sede a reușit să recreeze nu doar combinația cromatică de două nuanțe, ci și încrețiturile specifice de pe marginea mănușii, plus modelul de închidere cu șireturi a mănușii. Producătorii au tapițat acest fotoliu cu piele de cea mai bună calitate, pentru bârlogul unui burlac convins.

Stand: ALSAPAN, Halle 8

Alsapan: tocmai a fost lansat la imm Cologne un model de pat aparte – plin de spații de depozitare. Adică: o ladă ascunsă sub pat, un spătar prevăzut cu două polițe, plus o minibibliotecă atașată în spatele spătarului. Practic, dacă mai adaugi și o măsuță de laptop portabilă, acest model de pat cu spații de depozitare devine o stație ideală de lucru.