logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Frame – baie minimalistă pentru casele românilor

Pentru că spațiul băii nu poate fi modificat, mobilierul trebuie să se adapteze. Manuel Saliche a creat baia Frame tocmai pentru această situație. Este vorba despre o baie în trei dimensiuni, care se integrează spațiilor mici, medii sau mari.

render_frame0000-2773
O baie minimalistă, cu un design curat / Manuel Saliche
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Septembrie 2017

Manuel Saliche a realizat conceptul de baie Frame pentru Delta Studio și îl prezintă în revista Magmob pentru a-l aduce mai aproape de nevoile românilor. Denumirea spune dintru început cam totul – este vorba de un prototip care distrage atenția de la dimensiunile încăperii de baie, atrăgând-o asupra puterii designului, o baie Cadru, ușor de adaptat oricărei locuințe, la nivel de dimensiuni, cât și la nivel cromatic.

render_frame0001-2774

Practic vorbim despre o propunere set de baie, compus din lavoar susținut de o mască cu sertare, oglindă cu spații pentru accesorii incluse, și un corp inedit, ce înglobează mai multe funcții – dulăpior de cosmetice, umeraș pentru halatul de baie și stand pentru prosoape. O baie completă sub aspectul funcționalității, dar cu un efect estetic de perfectă suplețe și transparență. Atenție la soluția ingenioasă de prindere a accesoriilor ceramice pentru periuță și pastă de dinți! Modul de prindere este pe cât de simplu, pe atât de original.

Prototipul Frame al lui Manuel Saliche se încadrează stilului modern/contemporan/minimalist – cum însuși creatorul său declară. „Găsesc  că este un produs versatil, care se poate preta în mai multe tipuri de abordări ce țin de amenajarea băilor. Designul este unul inedit, și destul de  echilibrat din punct de vedere estetic.”

FRAME_01-2771

FRAME_03-2772

Tocmai pentru că vorbim de design adaptat spațiului, baia Frame este disponibilă în trei variante de dimensiuni – mică, medie și mare. Ca să vă faceți o idee, avem de-a face cu mobilier pentru lavoare de 60cm, 80 cm și 100 cm. Cele de 60 cm își găsesc cu ușurință într-o încăpere de baie din apartamentele de bloc, construite după tiparele de dinainte de 1989. Dimensiunea maximă pentru lățimea mobilierului este de 120 cm. Frame este un prototip ce impune vizual folosirea lavoarelor cu blat, a celor plane.  În ce privește completarea băii, Manuel Saliche nu impune cada de baie sau cabina de duș – „se potrivesc și una și alta, fără constrângeri”.

Publicitate