logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila Dalin: canapeaua Flow, apreciată internațional

Una dintre cele mai noi canapele de la Mobila Dalin a călătorit deja în afara țării – Flow a reprezentat mobila românească la câteva târguri internaționale, și a devenit piesa de mobilier preferată a unui eveniment din România.

dalin-2768
Flow iese în lume / Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Septembrie 2017

O canapea care te invită să iei o pauză și să te bucuri de confortul unei piese de mobilier vedetă. A fost deja prezentată internațional la târguri de mobilier la Milano, Budapesta și Sofia, iar la TIFF 2017 a făcut senzație. Ce e așa special la ea? Designul concentrat pe cursivitatea formei; unghiurile drepte, colțurile ascuțite au fost șlefuite prin rotunjire, inspirată din gestul îmbrățișării. Denumirea Flow vine și de la tehnica de îndoire a brațelor, ca o revărsare peste structura dură a mobilei, din lemn de fag și multistrat. Este o canapea extrem de confortabilă datorită poziției șezutului, aplecată ușor pe spate, și datorită pernelor din poliuretan de densitate medie. Picioarele metalice contrabalansează masivitatea canapelei, fiind și extrem de rezistente.

www.mobiladalin.ro

www.mobiladalin.ro

Echipa de designeri de la Mobila Dalin vă pune la dispoziție mai multe variante cromatice dintre care să alegeți pentru a vă personaliza canapeaua. Aceasta poate fi comandată inclusiv în combinație cu un fotoliu Flow sau cu două, pentru a completa zona de socializare a livingului. Recomandarea producătorului: personalizarea setului de mobilier prin alegerea culorilor – canapeaua Flow de o culoare, iar fotoliul Flow de altă culoare.

www.mobiladalin.ro
Fotoliul Flow, cu broderie modernă pe brațe

Publicitate