logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Geberit – mobilă de baie, stil postCOVID-19

Cel mai afectat domeniu în perioada pandemiei de COVID-19 este, cu siguranță, HoReCa. La nivel mondial există o presiune tot mai mare pentru descoperirea unor soluții menite să asigure cel mai mare grad de siguranță în spații publice. O astfel de soluție are Geberit.

geberit-5445
Noul trend în domeniul mobilei HoReCa/Geberit.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Iunie 2020

E vorba despre mobilierul pentru baie, în special. Conform unor studii realizate recent, cel mai mare risc de îmbolnăvire cu COVID-19 este în baie, mai ales atunci când e vorba de băi folosite de mulți oameni – spre exemplu, băile de hotel, de restaurant, de pe aeroporturi. Virusul COVID-19 are capacitatea de a supraviețui ore în șir pe suprafețe specifice băii, iar igienizarea zilnică a băilor pare oricum mai puțin sigură în raport cu mobilierul fără atingere (touch free). 

Geberit dispune de mai multe colecții de mobilier pentru baie care fac utilizarea obiectelor sanitare sigură, prin sistemul de acționare la distanță. Ca să nu atingi robinetul de la chiuvetă când te speli pe mâini, există colecția de baterii Piave și Brenta, cu două modele de design – unul cu capătul rotunjit, unul de formă geometrică cu capăt ascuțit. Ambele modele Geberit pornesc de la distanță, cu ajutorul unui senzor de infraroșii.

www.geberit.ro
www.geberit.ro

Există și un model de vas de wc al cărui capac este acționat electronic, fără atingere, modelul Geberit Mera Comfort, de tip suspendat ceea ce face și mai sigură igienizarea după folosire. Face parte din colecția Geberit AquaClean și reprezintă o soluție excelentă pentru băile din industria HoReCa.

www.geberit.ro

Inclusiv funcția de curățare a vasului de toaletă poate fi scutită de riscul contractării virusului COVID-19, fiind prevăzută cu acționare fără atingere. Soluția: clapete electronice de acționare a spălării vasului WC folosind iarăși senzori cu infraroșu.
Geberit Sigma este deocamdată cea mai căutată dintre colecțiile de mobilier de baie fără atingere. Dar designerii companiei scandinave promit să caute în continuare soluții și mai inovatoare.

www.geberit.ro

„Grupul Geberit, activ la nivel mondial, este lider de piaţă la nivel european în domeniul produselor din sectorul sanitar. În calitate de concern integrat, Geberit dispune de o prezenţă locală puternică în majoritatea ţărilor europene şi astfel poate aduce o valoare adăugată atât în domeniul tehnicii sanitare, cât şi în domeniul articolelor din ceramică pentru băi,”, se aratp pe site-ul reprezentanței Geberit deschise în România.

Publicitate
Publicitate