logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilă de baie la comandă!

Una dintre cele mai mari provocări ale renovării băii o reprezintă raportul dintre suprafața de care dispunem și piesele de mobilier existente pe piața producătorilor de mobilă din România. De multe ori, produsele deja existente nici nu se potrivesc gusturilor noastre.

rbr-5314
Comandă-ți mobila de baie, așa cum visezi tu să arate! Mobilarbr.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Mai 2020

Și atunci? Cea mai potrivită soluție reprezintă mobila la comandă! Nu sunt prea multe ateliere la care să poți comanda mobilier de baie, așa că vă prezentăm astăzi o astfel de firmă: Mobila RBR din București. Au o experiență de lucru de circa 20 de ani și un portofoliu variat, din care nu lipsesc proiectele de mobilă de baie realizată la comandă. Unul dintre cele mai interesante proiecte de mobilier pentru baie este un corp de depozitare cu rafturi la vedere, amplasat pe peretele bideului.

www.mobilarbr.ro
Mobilier baie, corpuri suspendate, rafturi diferite forme din PAL Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable{mso-style-name:"Tabel Normal";mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-parent:"";mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin-top:0cm;mso-para-margin-right:0cm;mso-para-margin-bottom:8.0pt;mso-para-margin-left:0cm;line-height:107%;mso-pagination:widow-orphan;font-size:11.0pt;font-family:"Calibri",sans-serif;mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family:Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-fareast-language:EN-US;}

Alte proiecte au constat în realizarea de mobilier personalizat pentru chiuvetă – blat, dulapuri, oglindă. Acest tip de mobilă poate beneficia de idei oricât de inovatoare, schimbând complet ideea de mobilier de baie.

Clientul poate veni cu proiectul stabilit de acasă și comanda piesele de mobilier în dimensiunile, forma, culorile și materialul dorit. De regulă, blatul de chiuvetă pune cele mai mari probleme, pentru că trebuie să aibă și dimensiuni nu întotdeauna clasice, dar și design inspirat din personalitatea proprietarului. La Mobilă RBR, se poate alege ca material fie lemnul masiv, fie PAL sau MDF. Sau chiar o combinație a acestora.

Mobila RBR asigură și consultanță, nu doar mobilier. „Avem soluții pentru orice tip de spațiu. Echipa noastră de design și producție e pregătită să lucreze pentru a crea proiecte perfecte pentru dorințele și nevoile tale”, se arată pe site-ul producătorului. Serviciile sunt complete, de la proiectare până la montaj, iar soluțiile sunt potrivite oricărui buget. Tot pe platforma online a Mobilei RBR găsiți și un buton pentru cotație prețuri – oferiți detalii despre piesa de mobilier care vă trebuie și echipa vă trimite o ofertă de preț.

www.mobilarbr.ro
Mobilier de baie din MDF înfoliat, corp suspendat, chiuveta dublă Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable{mso-style-name:"Tabel Normal";mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-parent:"";mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin-top:0cm;mso-para-margin-right:0cm;mso-para-margin-bottom:8.0pt;mso-para-margin-left:0cm;line-height:107%;mso-pagination:widow-orphan;font-size:11.0pt;font-family:"Calibri",sans-serif;mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family:Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-fareast-language:EN-US;}
www.mobilarbr.ro
Corp suspendat prevăzut cu sertare pentru chiuvetă dublă, din PAL
www.mobilarbr.ro
Mobilier de baie realizat din stejar tratat cu lac impermeabil, finisaj natur Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable{mso-style-name:"Tabel Normal";mso-tstyle-rowband-size:0;mso-tstyle-colband-size:0;mso-style-noshow:yes;mso-style-priority:99;mso-style-parent:"";mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;mso-para-margin-top:0cm;mso-para-margin-right:0cm;mso-para-margin-bottom:8.0pt;mso-para-margin-left:0cm;line-height:107%;mso-pagination:widow-orphan;font-size:11.0pt;font-family:"Calibri",sans-serif;mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family:Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-fareast-language:EN-US;}

Publicitate
Publicitate