logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Natürlich – sau cum să ai o bucătărie veselă

Se tot spune că sufletul casei se află în bucătărie – este încăperea în care se strâng toți membrii familiei, ba deseori se strâng și prietenii chemați la o mică petrecere. Pentru ca acest suflet al casei să fie mereu vesel, e nevoie de mobilă... veselă.

naturlich-5322
 Câteva piese de mobilier care schimbă atmosfera/Naturlich.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Mai 2020

Adică multă culoare! Nu culori intense, care să vibreze, ci mai degrabă culori primăvăratice, în tonuri pastelate, în combinații  tinerești. Am găsit câteva piese de mobilier pline de veselie în bucătărie, la Natürlich.

www.naturlich.ro
www.naturlich.ro
Setul de masă și scaune este cel mai important, pentru că ochii sunt atrași spre locul cel mai plăcut de folosit – nu mobilierul pentru prepararea și ulterior depozitarea alimentelor, ci locul în care savurezi mâncarea. Setul Demi de la Natürlich este exact ce îi trebuie unei bucătării care să-ți dea o stare de voioșie și bună-dispoziție. Scaunele sunt tapițate, ceea ce transmite confort, iar culorile pentru elementele textile sunt alese în mai multe combinații ce transmit prospețime. Structura scaunelor este din lemn masiv.

www.naturlich.ro
Masa din setul Demi are blatul alb și picioarele în nuanța naturală a lemnului, dar pentru un plus de contrast poate fi înlocuită cu masa Hagade la Natürlich  – blat de asemenea alb, dar picioare negre, detaliu ce va adăuga un plus de veselie setului, prin introducerea unei nuanțe foarte puternice.

www.naturlich.ro
De nelipsit dintr-o bucătărie veselă este comoda Luca, o piesă de mobilier tot de la Natürlich, o piesă modernă, dar realizată într-un stil aproape clasic. E prevăzută pentru păstrarea produselor de panificație și pentru depozitarea la îndemână la veselei de zi cu zi – tacâmuri, pahare și farfurii. Închiderea este absolut etanșă.

Despre Natürlich
„Conceptul de retail Natürlich a fost lansat de către compania Larix la începutul anului 2012. Ceea ce diferențiază acest producător de mobilier pe piața internațională este tehnologia unică de furniruire a plăcilor de pal şi de îmbinare cu elemente de lemn masiv”, se arată pe site-ul Natürlich.

Publicitate