logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobila Dalin lansează Play

Dacă stăm mai mult în casă decât afară, măcar să nu stăm degeaba. Noul set lansat de Mobila Dalin pare inspirat din nevoia de mișcare chiar la noi în casă, eventual la birou sau în fața televizorului. Denumirea e sugestivă: Play.

dalin-5326
Play - un set plin de energie pentru living/Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Mai 2020

Pentru Mobila Dalin, a crea mobilier chiar pare o joacă cu forme, culori și funcții. Play, cel mai nou set lansat zilele acestea este unul specific livingului, compus din canapea și fotoliu. Mulțumită funcțiilor, fotoliul poate fi folosit și pentru colțul de citit, și în fața laptopului sau la televizor. Designul este unul care inspiră relaxare, spătarul imitând forma unei perne de pat. Caracterizat prin linii geometrice, drepte, setul de canapea și fotoliu Play se integrează unei amenajări în stil modern, cu ușoare accente masculine, dar concentrat pe nevoia de relaxare și atmosferă primitoare.

Materiale: structura canapelei și fotoliului este din multistrat și lemn masiv de fag. Tot din fag sunt și picioarele canapelei. Fotoliul este așezat pe un picior metalic cu bază rotativă ceea ce asigură funcția de balansoar la 360 de grade. Partea de spătar și pernele de șezut ale setului Play sunt din poliuretan HR de densitate mare. Tapițeria recomandată este stofa, dar clientul poate opta și pentru piele ecologică. Setul Play nu este însă unul dehusabil.

www.mobiladalin.ro

Funcționalitate: atât canapeaua cât și fotoliul Play sunt extensibile, o funcție practică mai ales pentru locuințele cu una sau două camere – canapeaua asigură un spațiu de dormit de 190 x 105 cm. Ambele piese sunt prevăzute cu funcție de recliner, pentru o poziție cât mai odihnitoare.

www.mobiladalin.ro
www.mobiladalin.ro

În ce privește personalizarea setului Play, Mobila Dalin pune la dispoziția clienților mai multe variante de culoare, fie sobre, fie pline de viață.

Publicitate