Mobila Dalin lansează Play

Dacă stăm mai mult în casă decât afară, măcar să nu stăm degeaba. Noul set lansat de Mobila Dalin pare inspirat din nevoia de mișcare chiar la noi în casă, eventual la birou sau în fața televizorului. Denumirea e sugestivă: Play.

 +4
Play - un set plin de energie pentru living/Mobiladalin.ro
  |  

Pentru Mobila Dalin, a crea mobilier chiar pare o joacă cu forme, culori și funcții. Play, cel mai nou set lansat zilele acestea este unul specific livingului, compus din canapea și fotoliu. Mulțumită funcțiilor, fotoliul poate fi folosit și pentru colțul de citit, și în fața laptopului sau la televizor. Designul este unul care inspiră relaxare, spătarul imitând forma unei perne de pat. Caracterizat prin linii geometrice, drepte, setul de canapea și fotoliu Play se integrează unei amenajări în stil modern, cu ușoare accente masculine, dar concentrat pe nevoia de relaxare și atmosferă primitoare.

Materiale: structura canapelei și fotoliului este din multistrat și lemn masiv de fag. Tot din fag sunt și picioarele canapelei. Fotoliul este așezat pe un picior metalic cu bază rotativă ceea ce asigură funcția de balansoar la 360 de grade. Partea de spătar și pernele de șezut ale setului Play sunt din poliuretan HR de densitate mare. Tapițeria recomandată este stofa, dar clientul poate opta și pentru piele ecologică. Setul Play nu este însă unul dehusabil. +4 www.mobiladalin.ro

Funcționalitate: atât canapeaua cât și fotoliul Play sunt extensibile, o funcție practică mai ales pentru locuințele cu una sau două camere – canapeaua asigură un spațiu de dormit de 190 x 105 cm. Ambele piese sunt prevăzute cu funcție de recliner, pentru o poziție cât mai odihnitoare.  +4 www.mobiladalin.ro +4 www.mobiladalin.ro

În ce privește personalizarea setului Play, Mobila Dalin pune la dispoziția clienților mai multe variante de culoare, fie sobre, fie pline de viață.


EuroMega - canapele destul de uimitoare

Înființată cu aproape 20 de ani în urmă, EuroMega Interior & Furniture se ocupă cu producția și distribuția de mobilier pentru living, dormitor și parțial dining. Cele mai vândute piese de mobilier ale lor sunt seturile de canapele și fotolii.

 +5
  Modele produse în România, cu design original/Mobilamega.ro
  |  

EuroMega Interior & Furniture deține în colecțiile sale modele destul de uimitoare de mobilier pentru living. Designul canapelelor și fotoliilor, de altfel într-o interpretare contemporană a stilului clasic, este punctul forte al acestui producător de mobilă, cu accent pe diversitatea detaliilor textile.

 +5 www.mobilamega.ro +5 www.mobilamega.ro Picasso este o canapea șic care-și bazează farmecul pe un mix de piele și material textil, o combinație interesantă și la nivel cromatic – maro și gri. Este o canapea confortabilă, suficient de adâncă, cu un strop de personalitate masculină ce pornește din aspectul său masiv, robust. Materiale: stofă tip burnout cu aspect de piele întoarsă și material textil. Cusăturile mari de pe brațele canapelei au un rol decorativ modern, contrastând cu picioarele înalte și ușor curbate.

 +5 www.mobilamega.ro Magnum Plus este o canapea și mai modernă, îmbrăcată toată în material din piele ecologică cu aspect de piele întoarsă. Modelul textil în striații o așază în categoria canapelelor masculine, cu un design simplu, curat, bazat pe combinația între linii drepte și rotunjimi. Spătarul se poate regla în două poziții, fiecare per

 +5 www.mobilamega.ro Enjoy Plus este denumirea unui set de canapea și fotolii, care din punct de vedere al designului reprezintă o combinație între cele două modele de mai sus. Materialul este același – stofă burnout cu aspect de piele întoarsă – dar în plus față de canapeaua Picasso și canapeaua Magnum, Enjoy este un model extensibil, dotat inclusiv cu ladă de depozitare. Interesante sunt detaliile la nivelul cusăturilor și al ornamentelor de perne. Fotoliul este unul clasic ca formă, cu picioare înclinate și design textil modern.

Magazinul EuroMega Interior & Furniture funcționează în această perioadă cu program redus: 10:00-15:00, de luni până vineri.


Sigma – mobilă din catifea, în culori îndrăznețe

Deși este un material destul de pretențios, când la modă, când demodat, catifeaua fascinează. De regulă, în casă obișnuia să fie prezentă sub forma draperiilor, dar se poate integra amenajării și sub formă de mobilier pentru living.

 +4
Catifeaua se poartă și-n casă/Mobilasigma.ro
  |  

Cel mai bun exemplu este Mobila Sigma care deține o întreagă colecție de canapele și fotolii tapițate din catifea. Designul poate fi oricât de modern sau clasic, dar ceea ce dă cu adevărat personalitate este culoarea. În colecția de canapele și fotolii a Mobilei Sigma, culorilor sunt chiar îndrăznețe.

Fotoliul Evelin face parte dintr-un set de living ce se poate cumpăra piesă cu piesă. Stilul este cel clasic, de fotoliu de tip Chester cu butoni, iar modelul ar putea trece drept unul masculin, dacă nu ar fi culoarea cea mai puternică care se poate strecura într-un living – roz (de fapt, o nuanța mai degrabă fucsia). +4 www.mobilasigma.ro

O altă culoare spectaculoasă este nuanța Aqua Marine, caracterizând canapeaua Iulia. E o canapea tapițată extensibilă, cu un design simplu, modul de extensie fiind unul dintre cele mai simple existente. Este o canapea de trei locuri, ideală într-un living modern sau chiar într-o cameră pentru copii adolescenți. În ciuda culorii, este o piesă de mobilier cu un aer ușor masculin. +4 www.mobilasigma.ro

Sara de la Mobila Sigma este un alt model de canapea tapițată, cu o culoare plină de energie bună: violet. Tapițeria este din catifea rezistentă la uzură, iar designul este un mix de clasic și modern, cu accent pe nevoia de confort. Dispune de două locuri și se poate extinde, în modul clasic – prin tragere în față.  +4 www.mobilasigma.ro

Despre Mobila Sigma

Mobila Sigma este parte a Sigma Confort Grup, cu o experiență de zece ani pe piața mobilierului din România. Mobilierul este disponibil în 11 showroom-uri deschise în toată țara, dar și online.


Cu Mobila Dalin ești... Felice!

Cu toate că stăm numai în casă, avem parte de lucruri frumoase. Mobila Dalin continuă să își îmbogățească colecția de scaune pentru acasă cu modele care să ne ridice moralul și nivelul de confort.

 +3
Un scaun care ridică moralul și nivelul de confort/Mobiladalin.ro
  |  

Cel mai nou scaun de la Mobila Dalin este modelul Felice, cu o denumire foarte inspirată pentru vremurile prin care trecem. E vorba despre un model de scaun tapițat, în stilul fresh și totuși elegant cu care Mobila Dalin ne-a obișnuit deja. Felice este o piesă de mobilier pentru living sau dining, putând lua locul unui fotoliu folosit de regulă în jurul mesei de cafea sau în fața televizorului.

Ușurința cu care scaunul Felice se integrează în amenajarea livingului e completată cu designul minimalist și posibilitățile de personalizare la nivel cromatic. Scaunul Felice de la Mobila Dalin are spătarul rotunjit, fiind ideal pentru momentele petrecute în fața televizorului, lăsat pe spate într-o poziție relaxantă. Structura este din lemn de fag, PAL și multistrat, iar șezutul și spătarul sunt acoperite de un strat de poliuretan de înaltă tensiune.

La nivel de personalizare, clientul poate individualiza scaunul Felice din mai multe puncte de vedere: culoarea tapițeriei, materialul care îmbracă scaunul (stofă, piele naturală sau imitație de piele) și designul picioarelor. Se poate alege între varianta de picioare din lemn și varianta de picioare din țeavă metalică, în formă hexagonală. Pentru picioarele din lemn, de asemenea, se poate opta între mai multe finisaje din punctul de vedere al nuanței. Cei-i drept, picioarele pot fi alese în funcție de rolul scaunului: pentru living sunt mai potrivite picioarele metalice, pentru zona de dining sunt mai potrivite picioarele din lemn. +3 www.mobiladalin.ro +3 www.mobiladalin.ro

Și o veste și mai bună: Mobila Dalin s-a implicat într-o acțiune de sprijin a spitalelor în contextul pandemiei, lansând o linie de producție pentru halate și măști. Totodată, au pus la dispoziția Fondului Comunitar Reghin și utilaje de fabrică pentru producerea de viziere destinate cadrelor medicale.


Mobilier de cafenea pentru acasă

Dacă vi se pare greu să stați acasă, în loc să savurați cafeaua într-o cafenea, există soluții: mobilier de cafenea cu ajutorul căruia să amenajați în casă un adevărat colț de tip HoReCa - câteva scaune specifice, măsuțe de cafea sau chiar banchete.

 +7
Acasă ca-ntr-un spațiu public/Pmfurniture.ro
  |  

Sunt disponibile o sumedenie de colecții de mobilier pentru cafenele, care să vă inspire în acest sens. Am ales producători și furnizori de astfel de mobilier ale căror piese de mobilă poartă cu ele atmosfera cochetă a unei cafenele.

Cegim este o fabrică de mobilă deschisă în anul 1993 în apropiere de Râmnicu Vâlcea care produce mobilier HoReCa din lemn de fag. În colecția Cegim se regăsește scaunul Buldog, un scaun din lemn de fag cu tapițerie din piele ecologică. Designul suficient de clasic e echilibrat de combinațiile de culori foarte vesele dintre lemn și șezut – clientul poate alege dintre mai multe opțiuni.  +7 www.cegim.ro


La Trendfurniture, unul dintre cele mai spectaculoase scaune pentru cafenele este modelul Chips, inspirat de forma unui cartof. E cu adevărat o piesă care să-ți ia ochii, fără să ocupe cine știe ce spațiu. Spătarul și șezutul imită uluitor aspectul unui chips, pe cât de fragil în aparență, pe atât de rezistent în realitate.  +7 www.trendfurniture.ro +7 www.trendfurniture.ro


Mobirom în schimb vine cu o propunere de masă mai puțin obișnuită. E o masă de tip bar, ce dispune de două blaturi rotunde, asigurând extraspațiu pentru veselă ori pentru băuturi. Masa GL10 are o înălțime de 138 cm, piciorul fiind unul clasic, plin de eleganță, sprijinit pe patru tălpi geometrice. Piesa este din lemn de fag.  +7 www.mobirom.ro


Sau ce ziceți de o canapea modulară de la PMFurniture? E specifică amenajărilor pentru cafenele și se compune din trei module, fiecare diferit de celelalte două: un fotoliu de colț, un taburet cu de măsuță și un fotoliu tip scaun. Se poate configura în mai multe feluri, astfel că aspectul colțului în care e amplasată să arate tot timpul altfel.  +7 www.pmfurniture.ro +7 www.pmfurniture.ro
Cu aceste piese de mobilier puteți schimba nu doar atmosfera casei, ci și starea dvs. de spirit.