logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Fabrica de scaune numai din lemn

Un producător de scaune din Botoșani și-a pus ambiția ca prin produsele proprii să lanseze o adevărată sintagmă: scaune de Botoșani. Afacerea este una de familie, ajunsă deja la a doua generație.

fabrica-5312
Scaune de Botoșani/Fabricadescaune.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Mai 2020

Fabrica de scaune a fost înființată în anul 1991, lansându-se pe piața producătorilor români de scaune împletite din fire de papură. În prezent, produce scaune de mai multe tipuri, care pot fi personalizate variat, de la un client la altul. Personalizarea se face la nivelul culorilor – clientul are la dispoziție paletarul RAL, la nivelul finisajului – cireș, nuc, wenge sau natur, la nivelul tapițeriei – clientul poate alege una dintre cele 20 de tipuri de tapițerii ale producătorului sau poate veni cu propriul material.

La Fabrica de scaune se produc scaune exclusiv din lemn, de mai multe tipuri: scaune pliabile, scaune fixe, taburete și scaune pentru copii. Oricare dintre modele se poate personaliza conform cerințelor clientului. Pentru fiecare dintre aceste categorii de scaune există și varianta tapițată, iar ca stil, lucrurile sunt simple – stilul clasic, respectiv stilul modern.
Fabrica de scaune se găsește în Botoșani, dar există și un magazin de prezentare unde clienții pot vedea și testa scaunele.

„Suntem o afacere de familie, la a doua generație și știm să facem scaune din lemn. La lucrul acesta credem noi că suntem buni. Crezul nostru este acela că la un moment dat oamenii vor începe să folosească sintagma «scaune de Botoșani» mulțumită scaunelor noastre”, se arată pe site-ul Fabrica de scaune.

www.fabricadescaune.com
www.fabricadescaune.com
www.fabricadescaune.com

Publicitate