logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

EuroMega – canapele destul de uimitoare

Înființată cu aproape 20 de ani în urmă, EuroMega Interior & Furniture se ocupă cu producția și distribuția de mobilier pentru living, dormitor și parțial dining. Cele mai vândute piese de mobilier ale lor sunt seturile de canapele și fotolii.

euro-5308
 Modele produse în România, cu design original/Mobilamega.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Mai 2020

EuroMega Interior & Furniture deține în colecțiile sale modele destul de uimitoare de mobilier pentru living. Designul canapelelor și fotoliilor, de altfel într-o interpretare contemporană a stilului clasic, este punctul forte al acestui producător de mobilă, cu accent pe diversitatea detaliilor textile.

www.mobilamega.ro
www.mobilamega.ro
Picasso este o canapea șic care-și bazează farmecul pe un mix de piele și material textil, o combinație interesantă și la nivel cromatic – maro și gri. Este o canapea confortabilă, suficient de adâncă, cu un strop de personalitate masculină ce pornește din aspectul său masiv, robust. Materiale: stofă tip burnout cu aspect de piele întoarsă și material textil. Cusăturile mari de pe brațele canapelei au un rol decorativ modern, contrastând cu picioarele înalte și ușor curbate.

www.mobilamega.ro
Magnum Plus este o canapea și mai modernă, îmbrăcată toată în material din piele ecologică cu aspect de piele întoarsă. Modelul textil în striații o așază în categoria canapelelor masculine, cu un design simplu, curat, bazat pe combinația între linii drepte și rotunjimi. Spătarul se poate regla în două poziții, fiecare per

www.mobilamega.ro
Enjoy Plus este denumirea unui set de canapea și fotolii, care din punct de vedere al designului reprezintă o combinație între cele două modele de mai sus. Materialul este același – stofă burnout cu aspect de piele întoarsă – dar în plus față de canapeaua Picasso și canapeaua Magnum, Enjoy este un model extensibil, dotat inclusiv cu ladă de depozitare. Interesante sunt detaliile la nivelul cusăturilor și al ornamentelor de perne. Fotoliul este unul clasic ca formă, cu picioare înclinate și design textil modern.

Magazinul EuroMega Interior & Furniture funcționează în această perioadă cu program redus: 10:00-15:00, de luni până vineri.

Publicitate