logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Falmec – hote care nu par hote

Cine s-a săturat de hotele mari de deasupra aragazului, oricât de moderne sau frumos decorate ar fi acestea, poate începe să-și facă speranțe de mai bine. Falmec a lansat o colecție de hote aproape invizibile.

falmec-5298
 O nouă generație de hote – în stil minimalist/Falmec.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Mai 2020

Colecția de la Falmec cuprinde trei modele de hote create în cel mai pur stil minimalist posibil, ocupând foarte puțin spațiu și integrându-se cu maximă discreție în atmosfera unei bucătării moderne. Se prind de tavan și lasă mai degrabă impresia unui corp de iluminat de tip plafonieră.

www.falmec.com
Vega este cel mai recent model de hotă de la Falmec, dotat cu o tehnologie inovatoare de circulare a aerului. Are un design geometric, robust, dar care ocupă puțin spațiu. La nivel estetic, cadrul metalic al hotei Vega e disponibil în trei variante de finisaj – alb, negru și culoarea aluminiului. Panoul central este confecționat din sticlă iluminată, acordând un plus de luminozitate în zona aragazului.

www.falmec.com
Hota Sirio din colecția Falmec e încă și mai suplă, are aceeași formă geometrică, dar nu mai iese în evidență la fel de mult ca modelul anterior. E cam la același nivel de adâncime cu tavanul, ceea ce o face de neobservat – asta dacă nu ar fi cele patru led-uri cu lumină albă prinse pe ramă pentru a oferi o iluminare mai bună a zonei de gătit.

www.falmec.com
În ce privește hota Alba de la Falmec, singurul element vizibil este cadrul din sticlă albă. Panoul principal pare integrat complet tavanului. Secretul? Poate fi vopsit în nuanța tavanului. Se acționează electric, iar cadrul din sticlă poate fi aprins pe timpul serii, oferind un plus de luminozitate atunci când folosești aragazul sau o lumină discretă, de veghe atunci când nu e nimeni în bucătărie.

Despre Falmec
Înființată în 1981 în orășelul italian Treviso, Falmec se numără printre cei mai performanți producători de hote extractibile și soluții de curățare a aerului. Principalul atu al acestui producător este armonia desăvârșită între designul elegant tipic italienesc și funcționalitatea ultramodernă. Hotele Falmec sunt disponibile și în România prin reprezentanța Falmec România.

Publicitate