logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Sigma – mobilă din catifea, în culori îndrăznețe

Deși este un material destul de pretențios, când la modă, când demodat, catifeaua fascinează. De regulă, în casă obișnuia să fie prezentă sub forma draperiilor, dar se poate integra amenajării și sub formă de mobilier pentru living.

sigma-5294
Catifeaua se poartă și-n casă/Mobilasigma.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Mai 2020

Cel mai bun exemplu este Mobila Sigma care deține o întreagă colecție de canapele și fotolii tapițate din catifea. Designul poate fi oricât de modern sau clasic, dar ceea ce dă cu adevărat personalitate este culoarea. În colecția de canapele și fotolii a Mobilei Sigma, culorilor sunt chiar îndrăznețe.

Fotoliul Evelin face parte dintr-un set de living ce se poate cumpăra piesă cu piesă. Stilul este cel clasic, de fotoliu de tip Chester cu butoni, iar modelul ar putea trece drept unul masculin, dacă nu ar fi culoarea cea mai puternică care se poate strecura într-un living – roz (de fapt, o nuanța mai degrabă fucsia).

www.mobilasigma.ro

O altă culoare spectaculoasă este nuanța Aqua Marine, caracterizând canapeaua Iulia. E o canapea tapițată extensibilă, cu un design simplu, modul de extensie fiind unul dintre cele mai simple existente. Este o canapea de trei locuri, ideală într-un living modern sau chiar într-o cameră pentru copii adolescenți. În ciuda culorii, este o piesă de mobilier cu un aer ușor masculin.

www.mobilasigma.ro

Sara de la Mobila Sigma este un alt model de canapea tapițată, cu o culoare plină de energie bună: violet. Tapițeria este din catifea rezistentă la uzură, iar designul este un mix de clasic și modern, cu accent pe nevoia de confort. Dispune de două locuri și se poate extinde, în modul clasic – prin tragere în față.

www.mobilasigma.ro

Despre Mobila Sigma

Mobila Sigma este parte a Sigma Confort Grup, cu o experiență de zece ani pe piața mobilierului din România. Mobilierul este disponibil în 11 showroom-uri deschise în toată țara, dar și online.