logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Neakaisa: lavoare atipice pentru baie

Baia e una dintre încăperile casei cele mai reduse ca suprafață, dar nu asta e principala provocare, ci felul în care o poți cu adevărat personaliza. În ce privește variantele de mobilare, ai de ales cel mult între cabină de duș sau cadă; în rest, piesele sunt prestabilite. Contează doar modelele alese.

neakaisa-4064
Lavoarul de baie poate schimba atmosfera/Neakaisa.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Aprilie 2019

Și aici libertatea de alegere e oarecum limitată de o ofertă destul de săracă. Vasul de WC nu prea are cum să contribuie decisiv la personalizarea băii, în schimb, chiuveta poate juca rolul vedetei. Neakaisa, un magazin online din România, vine cu propuneri destul de interesante. Vă arătăm trei modele de lavoar pentru baie, chiar ieșite din tipare.

Rune Symbol este un lavoar de baie cu aspect tribal, mai puțin obișnuit în România, dar cu atât mai bine-venit. Forma este perfect rotundă, iar finisajul este în relief, având model geometric tridimensional; cromatica este de asemenea mai puțin obișnuită, într-o combinație neutră de tonuri pământii. Se montează direct pe blat.

www.neakaisa.ro

Rune Diamond reprezintă un model la fel de interesant, dar din alt punct de vedere. Are ca sursă de inspirație forma fațetată a unui diamant, de unde și numele, dar acest detaliu este folosit nu pe exteriorul lavoarului, ci pe interiorul lui, sub forma unui finisaj în formă de romb, ducând la un design spectaculos. Evident, nici culoarea nu putea fi una banală – s-a optat pentru un negru sângeriu.

www.neakaisa.ro
www.neakaisa.ro

Rune Magna de la Neakaisa face trecerea la un cu totul alt tip de lavoare pentru baie. Forma e cu totul atipică, nici rotundă, nici dreptunghiulară, ci ovală, cu margini aparent răsfrânte, efect obținut prin combinația cromatică – interiorul e alb, exteriorul e negru. Există și o variantă cromatică chiar mai neobișnuită pentru acest model – un roșu aprins.

www.neakaisa.ro

Oricare dintre aceste modele e acel ceva de care orice baie are nevoie pentru a deveni cu adevărat un spațiu original și plăcut. Prețurile sunt accesibile.

Publicitate