logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Materia Studio transformă mobila în artă

Cristian Branea, omul din spatele brandului Materia, s-a făcut nu doar cunoscut, ci și apreciat atât pe plan național, cât și internațional. Creează piese de mobilier într-un fel plin de eleganță, dar în stil contemporan,  în așa fel încât colecțiile sale să fie ușor de recunoscut dintr-o mare de alte colecții.

ostinato3-4061
Ostinato - o masă în centrul atenției/Materia.studio
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Aprilie 2019

Spre exemplu, una dintre mesele de dining propuse de Materia Studio numai simplă masă nu este, și asta pornind încă de la denumire: Ostinato. Piesa combină elemente clasice cu design actual, reușind să păstreze intacte funcțiile, dar și să iasă din tipare. Ostinato e o masă cu blat rotund, sprijinită într-un picior robust, de tip piedestal, al cărui design reprezintă și tușa de originalitate; confecționat din lemn de nuc, acest picior are un aspect repetitiv, dinamic, cu linii minimaliste sculptate în relief ce pun foarte bine în valoare aspectul natural al materialului.

www.materia.studio
www.materia.studio

www.materia.studio
Blatul mesei Ostinato este tăiat în marmură, perfect rotund, având o grosime de 2 cm. Piesa se potrivește unei încăperi de luat masa amenajată în stil luxos, fiind una dintre acele piese de mobilier cu rol de vedetă. Dimensiunile se pot personaliza la cererea clientului; șase persoane încap lejer la această masă.
Masa Ostinato a fost prezentată în 2018 la târgul ICFF New York, unde s-a bucurat de aprecierile vizitatorilor.