logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Două variante de masă ultratransformabilă

Mobilierul transformabil este mobilierul viitorului. Plecând de la nevoia omului de a împinge designeul dincolo de previzibil face ca-n zilele noastre tot mai mulți creatori de mobilier să gândească piese cu funcții complet diferite, dar integrate unele în altele.

square1-4056
Ghiciți cum arată strânsă această masă?Meseextensibile.ro
Andreea Chiru  |  22 Aprilie 2019

Și nu vorbim doar de felul în care acest trend ia cu asalt lumea occidentală, ci chiar piața românească, unde am descoperit mai multe astfel de modele. Cele mai interesante sunt conversiile de masă, pornind de la aparentă și suplă consolă care devine o masă pentru toți prietenii sau de la o măsuță de cafea care se ascunde în dulap.

O consolă pentru o duzină de prieteni – Square

www.meseextensibile.ro
www.meseextensibile.ro

Una dintre cele mai grozave mese de dining, de ținut discret în living. Square e o consolă genială, suplă, minimalistă și elegantă care se transformă rapid într-o masă de prânz cu 3 sau 5 posibilități de extensie, devenind centrul unei petreceri pe cinste. Structura este metalică, bazându-se pe un mecanism telescopic din aluminiu.

Colț de cafea, pe perete – Wall Table 317

www.henderson.ro

Un minunat loc de luat cafeaua te poate bucura dimineața, și încurca seara în living. Așa că Wall Table 317 joacă două roluri, în funcție de momentele zilei. Realizat din lemn natural și vopsit în două nuanțe neutre, acest mic dulăpior de perete ascunde la interior câteva polițe pentru ceștile de cafea, dar și o măsuță de cafea cu blat lucios. Sistemul este manual: ridici masa și blochezi ușița.

Publicitate
Publicitate