logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Rita – baie suplă de la Massivo Mobili

Când mobilierul pe comandă se îmbină armonios cu designul interior, ai garanția unui proiect reușit la tine acasă. Pe acest principiu, Massivo Mobili prezintă mai multe concepte de amenajare a casei, create de designeri, confecționate pe comandă.

rita_profil-4351
O fabrică din Bacău propune un concept modern pentru baie/Massivo.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Iulie 2019

Am ales conceptul de baie Rita, pentru liniile suple și funcțiile practice ale corpurilor ce compun baia. Secretul acestei colecții este suplețea, adâncimea perfectă pentru depozitarea lucrurilor, dar și suficient de mică pentru a nu ocupa niciun centimetru de spațiu în mod inutil.

În colecția Rita, principala funcție revine mobilierului de chiuvetă – realizat sub forma unei mese pe picioare înalte, cu o suprafață generoasă a blatului (aici se pot păstra numeroase produse cosmetice), dar și cu un corp cu uși închise, pe care se sprijină lavoarul. Spațiile de depozitare discretă și la vedere sunt foarte practice în cazul băii Rita, răspunzând și nevoii de libertate de circulație.

Colecția de baie Rita de la Massivo Mobili include și accesorii de perete, la fel de practice și elegante, sub forma unor polițe lungi care contribuie la designul din jurul oglinzii. Acestea au forma unor tăvițe pe care se pot păstra diverse produse specifice folosirii în baie. Interesant de remarcat că în cadrul aceleiași colecții Rita pentru baie, fiecare dintre corpurile de mobilier e disponibil în mai multe variante de design, indiferent că vorbim de oglindă, dulapuri pentru perete sau corpul de mobilier al lavoarului.

www.massivo.ro
www.massivo.ro

Fabrica de mobilă Massivo Mobili se află în Bacău, iar magazinul de prezentare este deschis în București. Massivo Mobili primește comenzi din toată țara, iar celor care aleg să-și comande aici întreaga amenajare, fabrica le oferă o reducere de preț de 10%.

Publicitate
Publicitate