logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

DecoLiving – accesorii deștepte pentru case moderne

SmartHome. Acesta este termenul de care mai toate casele viitorului au deja nevoie. Dispozitive de deschidere/închidere și reglare a intensității luminii, ba chiar culorii luminii, fac parte din colecția DecoLiving pentru locuințele din România.

decoliving-4349
Accesorii de deschidere și reglare a curentului electric/Decoliving.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Iulie 2019

Cei de la DecoLiving sunt specializați în corpuri de iluminat, atât pentru spațiile indoor, cât și cele outdoor. Însă una dintre colecțiile lor cele mai inedite se referă nu la corpurile de iluminat, ci la accesoriile care activează aceste corpuri. Pe scurt, colecția SmartHome. Iată două propuneri de accesorii SmartHome, pe cât de utile, pe atât de accesibile ca prețuri.

www.decoliving.ro
Telecomandă Touch Screen Livolo, zece circuite, cu panou din sticlă reprezintă soluția pentru cei care preferă să înlocuiască butoanele de aprins/închis lumina cu un singur dispozitiv pentru toată casa. Telecomanda asigură butoanele de pornire/oprire pentru zece circuite în circa trei încăperi, pe o rază de 30 de metri, astfel că lumina din apartament se poate regla dintr-o singură apăsare de telecomandă. Funcționează și wireless.

www.decoliving.ro
Întrerupător tactil simplu, dimabil, wireless Livolo reprezintă soluția pentru cei care vor mai mult decât pornire/oprire lumină, interesați inclusiv de reglarea intensității luminii. Acesta este un întrerupător modern, având în plus funcția de reglare a intensității, pentru a putea obține acasă p atmosferă romantică, sau dimpotrivă. Întrerupătorul este acționat prin atingere, dispunând de ecran de sticlă în mai multe variante cromatice.
Ambele dispozitive fac parte din colecția Smart Home de la DecoLiving, sub deviza „Dă viață casei tale!”.

Publicitate