logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Diva Academy Bunk – birou și pat într-o singură piesă

Nu-i așa că cea mică cameră din locuință este camera copilului? Atunci de ce nu am face lucrurile cât mai practice înainte de toate? Diva Academy Bunk de la Riva Casa este o propunere bine-venită de piesă de mobilier multifuncțională rezolvând principalele necesități ale celui mic: temele și somnul.

riva_casa1-4344
Mobilă multifuncțională în camera copilului/Riva-casa.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Iulie 2019

Sub o denumire, ce-i drept, cam complicată se ascunde o piesă de mobilier extrem de utilă pentru camera copilului. Diva Academy Bunk este și birou, și pat, venind în plus cu nenumărate spații de depozitare. Piesa se găsește în magazinul Riva Casa deschis în Cluj, pentru a răspunde unei clientele orientate către stilul modern și elegant în același timp.

Diva Academy Bunk se înscrie în categoria mobilierului de tip „space saving”. Patul se află la nivelul superior al piesei, accesul făcându-se cu ajutorul unei scări mobile. Pe durata zilei se folosește ca birou, pe durata nopții, masa de lucru coboară la nivelul podelei, devenind bază, punct de sprijin pentru un al doilea pat de copil. Mișcarea de transformare a biroului în cel de-al doilea pat este una simplă, silențioasă, la îndemâna celui mic. Spațiile de depozitare își mențin forma și prezența indiferent că piesa funcționează ca birou sau ca pat supraetajat.

Riva Casa este la origine o casă de design interior, reprezentanța în România a unui brand cu experiență de zeci de ani pe piața de profil din Italia.

www.riva-casa.ro
www.riva-casa.ro
www.riva-casa.ro

Publicitate
Publicitate