logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Saar Compozite – mobilă DIAMANTATĂ

Atelierul Saar Compozite se găsește în Constanța, dar piesele pe care le creează și vinde par din cu totul altă lume. Specializat în mobilier de baie și lavoare compozit personalizate, Saar Compozite uimește prin stilul adoptat.

saar_profil-4925
Piese de impact atât în baie, cât și în living/Saarcompozite.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Ianuarie 2020

Este vorba despre o colecție extinsă de mobilier cu fronturi diamantate, fie că ne referim la mobilier pentru baie, fie că ne referim la mobilier pentru living. În ambele „specialități” ale atelierului Saar Compozite se recunoaște stilul unic, marcat de extravaganță – formele pieselor de mobilier și chiar ale lavoarelor sunt inspirate de fațetele unui diamant. La nivel de comode, acest stil e folosit cu multă culoare și cu mult curaj ornamental, rezultând piese absolut ieșite din comun. Sunt disponibile mai multe modele de comode pentru baie, fiecare purtând câte o denumire sugestivă, ce duce cu gândul la interioare marcate de spirit artistic. Sunt combinate cu lavoare „simple” sau chiar cu lavoare la rândul lor diamantate. Oricare dintre modele poate fi realizat la comandă, clientul putând să opteze pentru alte culori și dimensiuni.

www.saar-compozite.com
www.saar-compozite.com
www.saar-compozite.com
www.saar-compozite.com

În ce privește comodele pentru living și dormitor realizate de Saar Compozite, acestea reflectă același stil extravagant, de impact, cerând un interior pe măsură. Nu sunt piese ușor de integrat unei amenajări, ci sunt piese de la care să pornească amenajarea. Fiecare dintre modele e o reinterpretare mereu altfel, mereu unică a celorlalte, prin modul de „șlefuire” a fronturilor, înclinare, prindere pe perete sau sprijinirii pe picioare. Funcția de depozitare a acestor comode de la Saar Compozite nu este cu nimic afectată, numai că piesa de mobilier are aspectul unei piese pur decorative.

www.saar-compozite.com
www.saar-compozite.com

 „Ne-am propus să realizam piese unice, piese ce induc atitudine și personalitate în camera pe care o utilează. Ne-am propus sa concepem și să producem elemente nonconformiste, speciale și de impact”, se arată pe site-ul Saar Compozite. Ce-i drept, au reușit!

Publicitate