logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Studio Apostoli – interioare spa care taie respirația

Cu o experiență de 23 de ani pe piața internațională, Studio Apostoli e unul dintre cei mai renumiți producători de „stare de bine”. Adică un studio de design interior, specializat în amenajarea de spații destinate industriei de spa.

studio_apostoli1-4927
Wellness marca Verona/Studioapostoli.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  31 Ianuarie 2020

Studio Apostoli a fost înființat în 1997 la Verona, din dorința de a servi nevoia de relaxare a oamenilor în spații specifice – băi termale, centre spa, hoteluri și pensiuni. Cu o echipă formată din 60 de specialiști în tot ceea ce ține de realizarea unei amenajări de tip wellness, Studio Apostoli a ajuns nu doar să pună pe hârtie proiecte grozave, ci chiar să producă unele dintre piesele de mobilier necesare unei astfel de amenajări.

Ideea afacerii a fost una simplă: în loc să se definească ca un studio de design interior, Apostoli s-a specializat într-o singură ramură, destul de importantă ca impact în viața omului modern, dar și ca nivel financiar, și anume domeniul HoReCa. Clienții provin exclusiv din acest domeniu, iar proiectele urmăresc strict amenajarea spațiilor spa. Pornind de la arhitectură interioară și mergând până la materiale, textile și tehnologie spa, aceste spații se bucură de creativitate, originalitate și evident calitate.

Amplasarea acestor spații spa e de asemenea un element foarte important, reprezentând sursa de inspirație a fiecărui proiect în parte. Studio Apostoli a amenajat câteva spații spa în întreaga lume, fiind „exportator al stării de bine” in SUA, Europa, Canada și Orientul Mijlociu. Vă arătăm câteva amenajări realizate de Studio Apostoli.

www.studioapostoli.com
www.studioapostoli.com
www.studioapostoli.com
www.studioapostoli.com

Publicitate