logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ești pregătit? Se apropie Meble Polska 2020

După un început de an 2020 minunat la imm-cologne, industria mobilierului se pregătește pentru un nou eveniment de anvergură: cea mai nouă ediție Meble Polska. Este cel mai important moment pentru piața central și est-europeană a mobilei.

meble_polska-4931
Continuă sezonul marilor evenimente pentru industria mobilei/Meblepolska.pl
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Februarie 2020

Pornit ca un instrument de promovare și încurajare a exporturilor de mobilier pentru Polonia, Meble Polska a devenit un centru de interes și o adevărată platformă de afaceri pentru producătorii și distribuitorii de mobilă la nivel continental. „An de an, aici la Poznan, poposesc zeci de mii de cumpărători din circa 70 de state, curioși să descopere în amănunt producătorii de mobilă din Polonia", a declarat Józef Szyszka, directorul Meble Polska. Și ce-i drept, la ediția 2020 a acestui eveniment se preconizează că vor expune nu mai puțin de 500 de companii reprezentând industria de top a mobilei din Polonia.

Domeniile de interes ale acestui eveniment acoperă mobila de bucătărie, mobilierul sculptat și cel din ratan, colecții pentru living, bar, dormitor, baie, piese destinate uzului outdoor și chiar seturi de mobilier pentru spații publice.
Bilanțul ediției 2019 Meble Polska a fost satisfăcător: 22.000 de vizitatori din 65 de țări străine.

Ediția 2020 a Meble Polska se va desfășura la Poznan în perioada 25-28 februarie, iar organizatorii se așteaptă la participare crescută atât din partea expozanților, cât și a vizitatorilor profesionali. Întrucât designul polonez capătă tot mai mult avânt, ediția 2020 va conține și două evenimente sub sigla ARENA DESIGN, evenimente definite tematic ca două proiecte futuriste: FORMS OF THE FUTURE, respectiv POLISH DESIGN VISIONER.

Pentru designerii și producătorii de mobilă din România Meble Polska este o sursă de inspirație, iar pentru distribuitorii de piese de mobilier și soluții de amenajare este un prilej de a cunoaște în amănunt industria poloneză de mobilă și accesorii.

Publicitate
Publicitate