logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Iron Orchid Design: ștampile pentru mobilă și gresie

Cei care visează la mobilier imprimat cu modele sau la gresie și faianță cu printuri șic pot să-și împlinească visul. Iron Orchid Design este o afacere de familie care te ajută să dai mobilei și pietrei din casă farmecul dorit. Costurile sunt mai mult decât decente.

iod_mobila-4936
Împrospătează-ți mobila cu printuri vintage/Rbdecor.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Februarie 2020

Ce ziceți de niște zile de weekend petrecute creativ acasă? O afacere înființată de două surori din SUA a ajuns și-n România prin RBdecor.ro. Adică ștampile decorative!

Afacerea celor două surori se numește Iron Orchid Design și este destul de „înrudită” cu o altă afacere mică, dar de mare succes, vopseaua pe bază de cretă Annie Sloan. Surorile Josie Celio și Sally Griswold își trăiesc viața în stil vintage, personalizând cam tot ce se poate personaliza, de la mobilier și casă până la elemente vestimentare. La Iron Orchid Design găsiți ștampile și instrumentele necesare pentru personalizarea mobilierului. Sunt disponibile nenumărate modele decorative.

www.rbdecor.ro

Foarte interesante sunt modelele de ștampile ce imită fibra lemnului. Sunt ideale dacă doriți ca mobilierul modern să îmbătrânească brusc, luând aspect de scândură naturală sau aspect antichizat. E vorba de o simplă ștampilă decorativă, de aplicat pe suprafața mobilei. Mai există și variantele de modele ce imită vopseaua sărită sau efectul de vopsea crăpată. Chiar și pentru butonii sertarelor sunt disponibile modele special create – pentru suprafețe curbate.

www.rbdecor.ro
www.rbdecor.ro
www.rbdecor.ro

Cum se folosesc
E vorba de niște modele din silicon, tare variate ca forme, care se dau cu vopsea Annie Sloan în culoarea dorită, apoi se aplică cu un strop de grijă pe suprafața mobilierului de personalizat. Întreaga operațiune este foarte simplă, ingenios de simplă chiar, iar timpul petrecut cu această îndeletnicire ține numai de suprafața mobilierului pe care o doriți personalizată și de modelul ales.

Întreținere ștampile
La prima utilizare, e nevoie de un strop de hârtie abrazivă cu ajutorul căreia să se frece ușor, pe orizontal și vertical, fiecare dintre ștampile. Modelele trebuie spălate după fiecare utilizare, pentru că s-ar putea să doriți de fiecare dată altă culoare.

Cu aceleași principii de folosire și întreținere puteți personaliza sau „ștampila” inclusiv gresia sau faianța. Există modele special create de Iron Orchid Design pentru gresie și faianță; în acest fel, puteți personaliza după bunul plac gresia și faianța, la costuri minime față de modelele gata pictate disponibile pe piață.

www.rbdecor.ro
www.rbdecor.ro

Produsele Iron Orchid Design sunt disponibile la noi în țară într-un shop din Brașov denumit RBdecor, unde nu doar că se pot cumpăra aceste minunate elemente de personalizare a mobilei și gresiei, dar se poate participa și la workshopuri creative dedicate „industriei” Do It Yourself.

Publicitate
Publicitate