Biomobila – depozitarea a devenit o joacă

Știm, abia de curând am scris despre Biomobila, dar au piese de mobilier prea reușite în portofoliu ca să nu vi le arătăm. Atelierul se află în Suceava și a fost înființat în 2016 din dorința de a crea mobilă sănătoasă pentru cei mici.

 +6
Piese tare simpatice, create la Suceava/Biomobila.ro
  |  

La Biomobila, totul a început ca o afacere dedicată nevoii de joacă a copiilor. În loc de tablete și jocuri pe telefon, mobilă desprinsă din povești. Cum materialele de lucru, de la lemn până la finisaje, sunt din cele prietenoase cu mediul înconjurător și cu siguranța copiilor, atelierul s-a bucurat de tot mai multă încredere din partea clienților și tot mai multe comenzi. Vă prezentăm câteva piese de mobilier, având ca principală funcție depozitarea, dar realizate cu un design proaspăt, vesel, chiar jucăuș.

 +6 www.biomobila.ro +6 www.biomobila.ro În primul rând, un birou cu elemente detașabile, plin de spații de depozitare, unele mici, altele mari. Biroul este realizat din lemn de stejar și încurajează folosirea lui în mai multe feluri: fie lipit la perete, fie amplasat ca un element de delimitare a zonelor livingului, fie cu corp de depozitare așezat pe blat, fir fără. Este potrivit pentru activități specifice spațiilor office, dar poate servi și drept consolă sau chiar masă.

 +6 www.biomobila.ro +6 www.biomobila.ro Sub denumirea BioArtDeco, Biomobila prezintă o măsuță de toaletă inedită, realizată sub forma unor noptiere așezate în formă de trepte. În ciuda aspectului, măsuța este perfect stabilă, ba chiar și rezistentă – te poți așeza pe ea, folosind chiar pe post de taburet. Mulțumită designului special, poate fi amplasată și lângă pat, îndeplinind rol de noptieră atipică. Se sprijină în patru picioare adaptate ca înălțime fiecăreia dintre nivelul susținut.

 +6 www.biomobila.ro Pentru o colaborare cu producătorul de paturi box-spring Ami White, Biomobila a confecționat în același stil jucăuș, plin de viață, și un model de noptieră clasică. Dincolo de rafinamentul finisajului, noptiera Buona Notte reflectă stilul Biomobila prin designul tineresc și materialele naturale.
Deviza Biomobila: furniture for life!


SPACE STEP by BLUM – acces inedit la dulapurile înalte

Știți că designerii de interioare recomandă tot mai des ca dulapul făcut pe comandă să îmbrace peretele de sus până jos. În acest fel, se poate spune că ai valorificat cu adevărat spațiul pentru dressing. Dar cum ajungi la raftul cel mai de sus al dulapului?

 +4
O soluție marca BLUM/Blum.com
  |  

Din fericire, scara atașată dulapului sau ascunsă sub pat nu mai reprezintă singurele soluții. BLUM vine cu o propunere inedită – SPACE STEP, un sistem încorporat dulapului și care funcționează ca o treaptă. SPACE STEP de la BLUM este soluția modernă pentru spațiile contemporane, fiind vizibilă numai în momentul folosirii și nepunând problema depozitării. Pentru că de fapt, SPACE STEP se ascunde în... dulap! Este o soluție adaptată spațiului folosit de regulă pentru plintă, la nivelul inferior al mobilierului.

SPACE STEP de la BLUM are aspectul unei trepte pe care te poți urca la nevoie; în rest, funcționează cu discreția unui sertar inferior. Asigură chiar și un extraspațiu pentru depozitare de orice fel: pantofi, haine, jucării, cărți etc.  În ciuda nivelului la care se găsește, nu e nevoie să te apleci – o simplă mișcare de deschidere/închidere din picior e suficientă. Soluția pentru plintă SPACE STEP de la BLUM e prevăzută cu sistem electric de deschidere SERVO-DRIVE, iar închiderea este silențioasă, mulțumită amortizării BLUMOTION.

SPACE STEP  de la BLUM poate fi folosită atât pentru dulapurile din dormitor, cât și pentru acces la dulapurile suspendate din bucătărie sau în baie. Pe scurt, o soluție simplă și de maximă discreție. Recomandăm! +4 www.blum.com +4 www.blum.com +4 www.blum.com
 


BIOcomodă de la Biomobila

Biomobila este mai mult decât un nume, este un concept: mobilier care respectă mediul înconjurător și pe clientul final. Așa că vă arătăm astăzi un corp de depozitare lucrat cu mare grijă și multă creativitate pentru a pune în valoare fibra lemnului.

 +6
Labore, o piesă cu rol de depozitare, ce merită atenție/Biofurniture.eu
  |  

Comoda realizată de Biomobila are un design aparent simplu, dar bogat în detalii funcționale. A fost confecționată din lemn masiv de larice, iar finisajul este unul ecologic: ceară sau ulei de lemn, marca Kreidezeit sau Leinos, mărci din Germania, având o compoziție 100% naturală. În poziție fixă, are aspectul unei mobile clasice, dar odată ce începi să deschizi ușile ori sertarul, se pot admira muchii perfect lucrate, ușor rotunjite și îmbinări perfecte.

Comoda de la Biomobila are rol de depozitare în birou, însă poate fi folosită și în alte încăperi – living, dining, chiar în dormitor. Dispune de trei uși și un sertar. La interior, există poliță pentru depozitări diverse. Cele mai fascinante detalii sunt reprezentate de cele patru picioare scunde, amplasate înclinat spre exterior și marcate de rotunjimi plăcute vederii.

Comoda de la Biomobila face parte din colecția Labore și se poate executa pe comandă, cu unele modificări, conform cererilor clientului. Ca mod de întreținere, fiind o piesă de mobilă cu finisaj ecologic, se șterge cu o cârpă moale umezită și trebuie ferită de apă și vase fierbinți.
Designer: Ovidiu Isan/Suceava. +6 www.biofurniture.eu +6 www.biofurniture.eu +6 www.biofurniture.eu +6 www.biofurniture.eu +6 www.biofurniture.eu


Sissoo – depozitare simpatică

Dacă vă place mobila cu design aparte, dacă vă atrag reducerile de Black Friday, dacă aveți nevoie de depozitare, dar vreți o atmosferă ghidușă în casă, puteți consulta oferta de piese de mobilier de la Sissoo. Fiecare produs în parte are ceva special.

 +4
Lemn natural și finisaje speciale?Sissoo.ro
  |  

Sissoo s-a impus deja pe piața de mobilă din România prin stilul aparte, marcat de esențe de lemn exotice, design atipic și accente retro. Se adresează clienților care nu caută perfecțiunea, ci libertatea formelor, astfel că fiecare piesă de mobilier are o notă de originalitate fie prin cromatică, fie prin design sau funcție.

Am ales să vă prezentăm câteva piese de mobilier Sissoo cu rol de depozitare; în plus, se bucură și de reduceri de preț, cu ocazia perioadei Black Friday, valabile până la 10 decembrie 2019.

 +4 www.sissoo.ro Iată cum arată o măsuță de cafea în stil Sissoo! Destul de joasă (40 cm înălțime), dar plină de spații surpriză, colorată și confecționată manual, această măsuță din lemn de mango aduce în living stilul exotic al Indiei. Se curăță simplu, cu o cârpă umedă, și este suficient de rezistentă încât să poată fi folosită și pe post de mobilier outdoor.

 +4 www.sissoo.ro Dulapul de tip raft Indy este un exemplu de mobilier prietenos cu livingurile cochete prin simplitate. Prin înălțime, ar fi masiv, dar prin natura lemnului de mango și veselia culorilor de pe sertare devine o piesă suplă, de folosit ca bibliotecă. Dispune de spații de depozitare și la vedere, și ascunse vederii.

 +4 www.sissoo.ro Iată și o comodă cu rol de noptieră, la alegere. Este unul dintre cele mai simpatice modele de mobilier cu rol de depozitare de la Sissoo, atât prin combinația de culori vii, cât și prin designul jucăuș, inspirat de valizele de călătorie. Evident, din lemn de mango!

Un mesaj de la Sissoo: „Sissoo promovează stilul vintage, industrial, retro, în general mobilier unicat, lemn mango, sheesham, accacia, combinații între metal și lemn exotic, lemn reciclat, produse handmade din zona Indiei, Nepal, Indonezia. Ne place să credem că produsele noastre, odată alese și combinate cu mobilierul potrivit, vor fi sarea si piperul spațiului amenajat”.


Colorată și cochetă – Mobilă Pastel

Un atelier de mobilă la comandă din Tulcea are proiecte în toată țara. E vorba despre Mobila Pastel,  începută ca o afacere de familie, dar care mulțumită creativității a ajuns să dea culoare tot mai multor locuințe.

 +5
Transportul și montajul sunt asigurate de producător în județele Tulcea și Constanța/Mobilapastel.ro
  |  

Mobila Pastel reprezintă un atelier în care principalul material de lucru este lemnul masiv. Personalizarea fiecărei piese de mobilier reprezintă cartea de vizită a acestei echipe, iar personalizarea ține atât de aspectul cromatic, cât și de designul mobilierului. Fie că e vorba de corpuri de depozitare, fie de piese de mic mobilier, proiectele realizate de Mobila Pastel arată cochet și inventiv în casele clienților.

Piesele de mobilier de la Mobila Pastel sunt produse unicat, realizate pe comandă, în așa fel încât să se potrivească în spațiile cele mai dificile ale unei încăperi cu unghiuri atipice; cele mai multe dintre corpurile de depozitare realizate de acest atelier îmbracă pereții cei mai scunzi sau chiar inegali, obținând un efect de armonie la nivelul camerei.

Un efect deosebit se obține prin folosirea unor uși mai puțin folosite – cele lamelare sau cu inserții de oglindă; am putea spune totuși că ceea ce face ca fiecare dintre aceste piese să iasă în evidență este culoarea. Mobila Pastel folosește culori pastelate, în cât mai multe nuanțe, curajoase (s-ar putea spune, în raport cu ceea ce se poartă în casele din România) care duc la obținerea unui aspect de revistă. Recomandăm! +5 www.mobilapastel.ro +5 www.mobilapastel.ro +5 www.mobilapastel.ro +5 www.mobilapastel.ro