logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Biomobila – depozitarea a devenit o joacă

Știm, abia de curând am scris despre Biomobila, dar au piese de mobilier prea reușite în portofoliu ca să nu vi le arătăm. Atelierul se află în Suceava și a fost înființat în 2016 din dorința de a crea mobilă sănătoasă pentru cei mici.

biomobila_noptiere-4942
Piese tare simpatice, create la Suceava/Biomobila.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Februarie 2020

La Biomobila, totul a început ca o afacere dedicată nevoii de joacă a copiilor. În loc de tablete și jocuri pe telefon, mobilă desprinsă din povești. Cum materialele de lucru, de la lemn până la finisaje, sunt din cele prietenoase cu mediul înconjurător și cu siguranța copiilor, atelierul s-a bucurat de tot mai multă încredere din partea clienților și tot mai multe comenzi. Vă prezentăm câteva piese de mobilier, având ca principală funcție depozitarea, dar realizate cu un design proaspăt, vesel, chiar jucăuș.

www.biomobila.ro
www.biomobila.ro
În primul rând, un birou cu elemente detașabile, plin de spații de depozitare, unele mici, altele mari. Biroul este realizat din lemn de stejar și încurajează folosirea lui în mai multe feluri: fie lipit la perete, fie amplasat ca un element de delimitare a zonelor livingului, fie cu corp de depozitare așezat pe blat, fir fără. Este potrivit pentru activități specifice spațiilor office, dar poate servi și drept consolă sau chiar masă.

www.biomobila.ro
www.biomobila.ro
Sub denumirea BioArtDeco, Biomobila prezintă o măsuță de toaletă inedită, realizată sub forma unor noptiere așezate în formă de trepte. În ciuda aspectului, măsuța este perfect stabilă, ba chiar și rezistentă – te poți așeza pe ea, folosind chiar pe post de taburet. Mulțumită designului special, poate fi amplasată și lângă pat, îndeplinind rol de noptieră atipică. Se sprijină în patru picioare adaptate ca înălțime fiecăreia dintre nivelul susținut.

www.biomobila.ro
Pentru o colaborare cu producătorul de paturi box-spring Ami White, Biomobila a confecționat în același stil jucăuș, plin de viață, și un model de noptieră clasică. Dincolo de rafinamentul finisajului, noptiera Buona Notte reflectă stilul Biomobila prin designul tineresc și materialele naturale.
Deviza Biomobila: furniture for life!

Publicitate