logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

IKEA integrează sunetul în amenajarea locuinței

Colecția în ediție limitată FREKVENS este un experiment pe care IKEA îl face în casele oamenilor, transformând muzica într-un element de amenajare la fel de important precum lumina.

IKEA_FREKVENS__1_-4914
FREKVENS e o colecție limitată, dedicată petrecăreților spontani/IKEA.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Ianuarie 2020

Gama de produse a colecției FREKVENS a fost dezvoltată cu ajutorul designerilor, inginerilor și programatorilor de la Teenage Engineering, companie care își are sediul la Stockholm. Colecția a câștigat deja premiul „Red Dot pentru design de produs” fiind concepută sub forma unei noi etape în amenajarea locuințelor, în sensul îmbunătățirii stilului de viață.
 

„Suntem încântați să prezentăm FREKVENS oamenilor de pretutindeni. Această colecție reprezintă o noutate pentru brandul IKEA, întrucât gravitează în jurul sunetului și include tehnologia tip Bluetooth. Specificul modular al produselor permite oamenilor să își creeze propria configurație pentru o petrecere pe cinste, oriunde în casa lor. Iar bonusul acestei colecții ludice constă în toate celelalte obiecte de care ai nevoie pentru a da startul distracției”, spune Michael Nikolic, Lider de Design Creativ la IKEA Suedia.

www.IKEA.ro
www.IKEA.ro

În cadrul colecției se regăsesc produse care te ajută să organizezi cu ușurință o petrecere în propria locuință sau oriunde te poartă muzica. În centrul colecției FREKVENS petrecăreții vor descoperi un sistem muzical portabil, însoțit de LED-uri și spoturi, însă colecția include și alte câteva elemente esențiale – huse de pernă impermeabile sau tacâmuri modulare, stivuibile, perfecte pentru gustările din timpul petrecerilor.

Prețurile produselor variază de la 14,9 lei pentru husa de pernă, 34,9 lei pentru obiecte precum căni și sacoșe textile și ajung până la 599 lei pentru boxa cu subwoofer.

FREKVENS va fi disponibilă în magazinele IKEA, dar și online pentru o perioadă limitată, de la începutul lunii februarie.

www.IKEA.ro
www.IKEA.ro

 

Publicitate
Publicitate