logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Blink – accesoriu ingenios pentru plintă în bucătărie

Cui nu-i plac accesoriile inovatoare în bucătărie? Și dacă mai e vorba și de un accesoriu mic, ce aproape nu se vede, dar face o treabă minunată? În 2019, clema Blink a câștigat premiul High Quality Product la Interzum. 

blink-4906
O clemă magnetică, ingenioasă/Cressent.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Ianuarie 2020

Blink este un produs inovator de la Scilm, disponibil în România prin Cressent. Constă într-o clemă magnetică care închide perfect plinta dintre dulapul bucătăriei și podea. În acest fel, atunci când faci curățenie sub dulap, nu mai scoți plinta cu totul, ci doar o deschizi.

Clema Blink funcționează pe bază magnetică, așa că spațiul dintre dulapuri și podea e închis etanș, iar simplitatea principiului de funcționare o face tare rezistentă în timp. Tocmai mulțumită acestui produs, sub dulapurile de bucătărie nu mai au cum să ajungă firimituri și nici chiar insecte. Contribuie astfel la nevoia de igienă în orice bucătărie – fără resturi sub dulapuri! Clema Blink e ușor de montat, dar și de folosit de câte ori e cazul; se deschide și închide printr-o simplă apăsare a muchiei superioare.

Principiul e ingenios de simplu: „Clema Blink e cea care fixează pe bază de magnet panoul dintre piciorul dulapurilor și suprafața podelei”, se arată pe site-ul Cressent.ro.

blink1-4907
blink2-4908

Vestea bună e că deși a fost produsă în Italia, clema magnetică Blink se potrivește și bucătăriilor din țara noastră. Este un model universal, care se adaptează oricărui tip de mobilier așezat pe picioare și celor mai multe modele de plinte din lume. Igienă, curățenie, siguranță sub dulapuri – Blink!

Publicitate
Publicitate