logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Fotolii rotunde pentru livinguri reușite

Pentru cei care iubesc stilul clasic, dar își doresc oarecum si să spargă monotonia amenajărilor, o propunere ar fi fotoliile rotunde. Am dat o raită prin magazinele online din România și am descoperit câteva modele chiar reușite.

fotoliu_rotund_retroprofil-4904
Modele clasice și totuși altfel/Retroboutique.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Ianuarie 2020

Un fotoliu rotund este o prezență neașteptată, dar binevenită în orice living amenajat în stil clasic. Dincolo de avantajele estetice, un fotoliu rotund are și avantajul unui plus de confort, pornind ca formă de la ideea de culcuș, de piesă odihnitoare. Iată câteva modele disponibile în țara noastră:

Concorde de la Mobilavintage.ro este un fotoliu rotund, disponibil în mai multe culori, a cărui prezență inspiră tihnă, destindere, o atmosferă cozy. Poate fi folosit nu doar pentru colțul de socializare, ci și la televizor, pentru un răgaz cu o carte în mână și chiar pentru un scurt somn de după-amiază. Structura este din lemn de fag modificat termic, având șezutul și spătarul confecționate cu umplutură poliuretanică flexibilă.

www.mobilavintage.ro

Tonella de la Introdesign.ro este un fotoliu mai degrabă semirotund, dar interesant ca aspect. Sursa de inspirație o reprezintă stilul Marie Antoinette, deci un fotoliu destul de clasic, pentru livinguri moderne, dar nu futuriste. Dimensiunile îl fac potrivit chiar și pentru case cu suprafețe destul de mici: 92cm lungime x 53 cm adâncime x 47 cm înălțime. E recomandat pentru colțurile de lectură, pentru spațiul de savurat cafeaua sau chiar ca piesă ce completează setul de canapea.

www.introdesign.ro
www.introdesign.ro

Weston de la Retroboutique.ro este un fotoliu de tip balansoar pentru interioare, creat pe forma unei cupe, dintr-o singură bucată perfect rotundă, amplasată pe picioare metalice ce permit și o legănare ușoară – pe scurt, un fotoliu rotund în care să te simți ca-n sânul lui Avraam. Piesa e disponibilă doar în culoarea albastră, iar materialele din care e confecționat permit o îngrijire ușoară.

www.retroboutique.ro

Oricare dintre aceste modele de fotoliu rotund poate fi comandat pe site-urile enumerate mai sus.
 

Publicitate
Publicitate