logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trei calorifere ideale pentru anul 2019

Caloriferul din baie devine pe zi ce trece un element tot mai dificil; trebuie să dea suficientă căldură, dar mai ales trebuie să contribuie la estetica camerei de baie. S-au dus vremurile în care radiatorul din baie era o simplă sursă practică de încălzire.

irsap-3777
Eleganță și discreție, pline de căldură/Irsap.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Decembrie 2018

Astăzi, caloriferul are un look din ce în ce mai elaborat, îndrăzneț, cool. Unii dintre designeri continuă să-l folosească inclusiv pe post de suport pentru prosoape, alții au renunțat la această funcție a lui, transformându-l cu totul într-o piesă de artă contemporană.

www.heatersuk.com
Se poartă (și se va purta tot mai mult) în baie radiatorul din oțel moale, adică un aliaj rezistent și durabil, simplu de modelat în cele mai inovatoare modele posibile, de la cele mai elegante până la cele mai minimaliste. Cel mai adesea sunt acoperite cu un strat de vopsea pentru a preveni ruginirea și chiar pentru a contribui la valoarea lui estetică specială.

Și mai performante sunt caloriferele din aluminiu – se încălzesc ceva mai repede și păstrează temperatura un timp mai îndelungat; au un consum redus de apă caldă, ceea ce se reflectă în factură. În plus, aluminiu nu ruginește, deci nu mai e nevoie de finisaje din vopseluri protectoare. Acest material încurajează de asemenea crearea unor modele de radiatoare dintre cele mai inedite, indiferent că vorbim de baie sau alte încăperi. Iată, spre exemplu, modelul de mai jos, creat sub forma unui paravan metalic din cale afară de stilizat.

www.sciroccoh.it

Și bineînțeles e important spațiul pe care îl ocupă aceste radiatoare de baie. Adică cu cât mai mică e suprafața pe care o folosesc, cu atât mai bine. Prinse de un perete, ascunse într-o nișă, pitite pe un colț – caloriferele anului 2019 au de spus o poveste a spațiului frumos amenajat.

www.archiexpo.com

 

Publicitate