logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

DISOFA – mobilier pentru musafiri

Dacă tot e sezonul sărbătorilor de iarnă, ne-am decis să vă arătăm câteva piese de mobilier create cu gândul la rudele și prietenii care vor veni să locuiască cu voi de Crăciun sau Revelion. E vorba de o piesă de mobilă în ton cu perioada contemporană. Veți vedea la ce ne referim!

disofa_pat_inchis-3781
Comoda asta e pentru musafiri pentru că la interiorul ei se ascunde un pat confortabil/Disofa.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Decembrie 2018

În primul rând, am ales să vă prezentăm un brand foarte modern: Disofa. Au canapele dintre cele mai șic, de la cele în stil minimalist, până la cele în stil clasic, dar cu accente contemporane, adică culori puternice, design elegant și totuși la modă. Totuși, azi vorbim de paturi pentru living, paturi ascunse vederii!

www.disofa.com
Patul tras, pe timpul nopții

Potrivită perioadei sărbătorilor de iarnă prin care trecem este canapeaua din dulap, special creată pentru musafiri. Cu alte cuvinte, un loc de dormit, un pat de două persoane care pe timpul zilei se strânge și stă ascuns într-o aparentă comodă sau dulap pitic. Patul este la dispoziția musafirilor printr-o singură și simplă mișcare de tragere. În plus, dispune chiar și de spațiu pentru depozitarea lenjeriei, cuvertura sau pernele de pat. Pe timpul zilei, dulăpiorul arată modern și minimalist, ușor de integrat interioarelor minimaliste, având și o culoare șic: un albastru marin plin de personalitate. Revenim zilele viitoare cu alte propuneri de mobilier pentru musafiri!

Publicitate
Publicitate