logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

O nebunie: s-a inventat fotoliul hamac!

Ca și cum nu e destul de relaxantă perioada sărbătorilor de iarnă, cei de la Premiumxl ne aduc la cunoștință inventarea unui fotoliu absolut inedit: un hamac prins pe un cadru metalic. Fie vremea bună, rea, hamacul ăsta te provoacă la relaxare!

hamac2-3776
Un hamac cu cadru, pe post de fotoliu/Premiumxl.ro
Andreea Chiru  |  21 Decembrie 2018

Fotoliul hamac poate fi la fel de bine denumit hamacul fotoliu. Este o combinație uimitoare între mobila de outdoor și nevoia de odihnă și relaxare la interior. practic, vorbim de un model clasic de hamac din materiale textile, atârnat de un cadru metalic care-l transformă într-un soi de culcuș.

Premiumxl este site-ul care vinde acest fotoliu-hamac, recomandându-l vara pentru terasă și iarna pentru spațiul din fața șemineului (sau caloriferului, de ce nu?). Hamacul este disponibil în mai multe variante cromatice, materialul fiind parțial bumbac natural, parțial poliester. Hamacul are dimensiuni de 100cmx100cm, și este foarte rezistent, datorită împletiturilor de la capete, realizate manual. Poate susține persoane cu o greutate de până la 130 de kilograme.

Cadrul metalic este de asemenea rezistent și vestea bună e că ar fi compatibil și cu alte modele de hamac, nu exclusiv cu cel cu care se vinde. Dimensiuni: lungime 205cm, lățime 110cm, înălțime 110 cm. Poate fi amplasat oriunde, și nu e obligatoriu să se cumpere odată cu hamacul. Dar ar fi alegerea perfectă!

www.premiumxl.ro
www.premiumxl.ro

Publicitate
Publicitate