O nebunie: s-a inventat fotoliul hamac!

Ca și cum nu e destul de relaxantă perioada sărbătorilor de iarnă, cei de la Premiumxl ne aduc la cunoștință inventarea unui fotoliu absolut inedit: un hamac prins pe un cadru metalic. Fie vremea bună, rea, hamacul ăsta te provoacă la relaxare!

 +3
Un hamac cu cadru, pe post de fotoliu/Premiumxl.ro
  |  

Fotoliul hamac poate fi la fel de bine denumit hamacul fotoliu. Este o combinație uimitoare între mobila de outdoor și nevoia de odihnă și relaxare la interior. practic, vorbim de un model clasic de hamac din materiale textile, atârnat de un cadru metalic care-l transformă într-un soi de culcuș.

Premiumxl este site-ul care vinde acest fotoliu-hamac, recomandându-l vara pentru terasă și iarna pentru spațiul din fața șemineului (sau caloriferului, de ce nu?). Hamacul este disponibil în mai multe variante cromatice, materialul fiind parțial bumbac natural, parțial poliester. Hamacul are dimensiuni de 100cmx100cm, și este foarte rezistent, datorită împletiturilor de la capete, realizate manual. Poate susține persoane cu o greutate de până la 130 de kilograme.

Cadrul metalic este de asemenea rezistent și vestea bună e că ar fi compatibil și cu alte modele de hamac, nu exclusiv cu cel cu care se vinde. Dimensiuni: lungime 205cm, lățime 110cm, înălțime 110 cm. Poate fi amplasat oriunde, și nu e obligatoriu să se cumpere odată cu hamacul. Dar ar fi alegerea perfectă! +3 www.premiumxl.ro +3 www.premiumxl.ro


Nomlilo – mobilier pentru... șemineuri

Pentru că am intrat în acea perioadă a anului în care preferăm încă să ne bucurăm de seri lungi pe terasă, dar acestea au devenit tot mai reci, am decis să vă arătăm astăzi o colecție de mobilier outdoor ce rezolvă problema temperaturilor scăzute.

O gamă pentru exterior, prezentată în cadrul târgului Spooga+Gafa/ Spogagafa.com
  |  

Ce părere poate să îți facă o astfel de colecție? De la distanță pare o gamă de mobilier outdoor pentru oameni – scaune, mese, băncuțe. Nici pe departe! Toate aceste produse create de brandul Nomlilo (recunoscut deja pentru inovațiile în materie de șemineuri) sunt dedicate focului ce așteaptă să fie aprins pe terasă, într-o răcoroasă seară de toamnă.


Create din materiale rezistente, dar cu un design ce imită suplețea și grația, modelele de șemineu de la Nomlilo au inclusiv rol decorativ, pentru amenajarea spațiului outdoor în stil industrial. Sunt confecționate din material rezistent outdoor, adică din oțel, iar designul este unic, inspirat din plăcerea de a petrece timp afară, chiar pe înserat.


Despre Nomlilo
Cu o experiență de peste 15 ani pe piața internațională, Nomlilo este un brand al companiei Blender Group, și s-a impus deja în conștiința publicului prin produse originale, clar diferențiate de cele ale concurenței, și condusă de o echipă de specialiști ai spațiilor outdoor.


Nocturnal Beast – soluții pentru Apocalipsă?

Departe de casă, la marginea unui oraș sau chiar pe ruinele unui oraș distrus, Nocturnal Beast este o creație prietenoasă cu omul. Piesa are numele și chiar aspectul unui monstru, dar funcționalitatea ce asigură supraviețuirea într-un context apocaliptic – adică mobilier și sursă de încălzire și iluminare implicite.

 +3
Mobilier pentru tineri/Imm-cologne.com
  |  

Designerul Yohai Alush din Israel susține că Nocturnal Beast este pentru tinerii ce adoră să dea petreceri în cadru natural sălbatic, însă noi ne-am exprimat deja părerea. Această piesă de mobilier te lasă să șezi comod în natură, în vreme ce îți asigură căldură și lumină. Sunt trei modele de Nocturnal Beast:


PACA – șezutul este din ciment și are în dotare un port audio pentru smartphone, astfel încât să poți asculta la nivel maxim muzica din telefon.
MOE – șezutul din ciment e prevăzut cu pedale, ca la bicicletă. În vreme ce pedalezi, generezi de fapt lumină, pentru tine și cei din jur. E și un bun pretext pentru a face mișcare în natură. +3 www.imm-cologne.com
BENTZ – Rămâne banca tare din ciment, dar la capătul ei e atașat un șemineu. Îl umpli cu vreascuri și lemn, dai foc și ai la picioare toată căldura necesară unei petreceri plăcute în aer liber. +3 www.imm-cologne.com
Nocturnal Beast este creat din două tipuri de materiale: ciment și metal, și are forme inspirate de animalele sălbatice ale timpurilor mitologice. Cu acest spectaculos proiect designerul Yohai Alush a câștigat concursul Pure Talent din cadrul imm Cologne.
 


Decorimob: totul despre pergola bioclimatică

Inovațiile continuă să apară în România, de la spațiile outdoor până la cele HoReCa. Avem deci la dispoziție soluții dintre cele mai estetice și practice pentru amenajarea spațiilor private sau publice, în așa fel încât petrecerea timpului în afară să fie o adevărată plăcere.

 +2
Soluții moderne pentru spații outdoor/Decorimob.eu
  |  

Pergola bioclimatică se adresează în special spațiilor horeca, reprezentând cel mai nou și eficient sistem de protecție contra razelor soarelui, dar și împotriva vântului și a ploii. Acest tip de pergolă se integrează oricărui tip de amenajare arhitecturală, fiind concepută sub forma unei structuri umbroase, în finisaj alb, cu sistem de acționare modern – electric prin buton, sau automatizat prin telecomandă sau smartphone. Sistemul de prindere este în mai multe variante,  fie cu stâlpi de susținere, fie direct pe structura exterioară a clădirii. Este silențioasă si poate fi prevăzută cu sistem de colectare a apei de ploaie. +2 www.decorimob.eu


Lido – fotoliul pentru afară

Mobila Dalin are o noutate pentru vara anului 2018. Este vorba despre fotoliul Lido, o piesă de mobilier ce îndeamnă la relaxare și clipe plăcute împreună cu prietenii. Ca oricare dintre piesele de mobilier concepute de Mobila Dalin, și fotoliul Lido poate fi personalizat cromatic pe gustul clientului.

 +2
Lido - fotoliul pentru spații outdoor/MobilaDalin.ro
  |  

În ultimii ani regăsim Mobila Dalin ca furnizor de mobilier al celor mai populare evenimente culturale și muzicale, iar fotoliul Lido apare în această vară ca o transpunere a atmosferei de petrecere direct în spațiile private ale românilor. Fotoliul Lido pare inspirat de designul fotoliului live, devenit celebru în culisele unor evenimente pentru Untold sau Street Food Festival.

 +2 www.mobiladalin.ro
Lido este un fotoliu pentru spațiile în aer liber, pe balcon, terasă sau chiar în iarbă, realizat din materiale rezistente în condiții outdoor. Confortul este asigurat de umplutura de polistiren și de pernuțele de poliuretan din șezut și spătar. Husa poate fi dată jos, pentru o curățare ușoară. Ca design, fotoliul Lido de la Mobila Dalin are forma unui șezlong, cu spătar adânc și șezut prelung, cât să-ți poți odihni picioarele ca-n pat. Concept: o piesă de mobilier care se adresează unui public tânăr, în căutarea clipelor plăcute.