logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bernhardt Interiors – mobilă americană pentru români

Românii au de acum un nou magazin de mobilă în care să meargă pentru a găsi colecțiile cele mai potrivite caselor lor. Bernhardt Interiors este un brand american renumit, cu o veche tradiție pe piața internațională. Este adus în România de Diana Șucu, iar colecțiile de mobilier sunt disponibile în Băneasa Shopping City, Galeriile Mobexpert.

bernhardt5-2968
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Noiembrie 2017

Ca stil, Bernhardt Interiors este un amestec de linii clasice și accente de confort, mobilier care îți ia ochii, de lux, dar răspunzând nevoii de tihnă a cumpărătorului. Materialele sunt de cea mai bună calitate – lemn masiv, iar ca funcționalitate, este vorba despre mobilier pentru amenajarea livingului, diningului si dormitorului.

Povestea Bernhardt Interiors a început în 1889 și continuă cu succes și în zilele noastre. Este o afacere americană de familie, sinonimă cu mobilierul bine făcut, care durează o viață. Bernhardt Interiors se numără printre cele mai mari companii de producție de mobilier din America și este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de mobilier.

bernhardt_3-2963

bernhardt-2964

În România, Bernhardt Interiors completează alte două game de mobilier american, aduse de Diana Șucu, brandul de Luc Ethan Allen și brandul Caracole. „Este un melanj între designul italian și confortul american. Nu am dorit un brand made in Italy, deoarece confortul american nu are egal, în opinia mea. Mobilierul Bernhardt Interiors este unul cu tradiție, transmis din generație în generație, ceea ce îi atestă și mai mult valoarea”, a declarat Diana Șucu.
bernhardt1-2965

bernhardt2-2966

bernhardt4-2967

Principalul avantaj al colecțiilor de mobilă din gama Bernhardt Interiors este că, în ciuda designului impozant, se potrivește inclusiv într-o locuință cu suprafață medie spre mică. Își poate găsi locul inclusiv într-un apartament de bloc.
 

Publicitate
Publicitate