logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Atelier Kiku: cum să ai corpuri UNICE de iluminat

Frumusețea unei locuințe este, evident, relativă. Dar ceea ce nu este relativ se referă la originalitatea unei amenajări interioare. Iar aici, soluția devine tot mai la îndemâna românilor, atât ca varietate de modele, cât și din punct de vedere al costurilor.

kiku_marin-2962
Atelier Kiku: corpuri de iluminat personalizate/Kiku.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Noiembrie 2017

Clasică sau modernă, minimalistă sau rustică, orice locuință poate ieși în evidență cu un singur lucru: gradul de personalizare. Acesta constă nu în ceea ce cumpărăm din magazinele deja consacrate de mobilier și accesorii decorative, ci din acele ateliere de design tot mai dese și cu stiluri care mai de care mai neașteptate. Un exemplu: atelier Kiku. Doi tineri din București se află în spatele acestui atelier, iar creațiile lor sunt pe cât de accesibile financiar, pe atât de variate și personalizate. S-au specializat în crearea corpurilor de iluminat, și iată cel mai nou proiect al lor: o gamă de corpuri de iluminat realizate în temă marină, la cererea specială a clientului.

www.kiku.ro
Lustra Ocean, după personalizare

Lustra Ocean se regăsea deja în portofoliul Atelierului Kiku, dar clientul a dorit să o aibă ca nimeni altul. Așa că becurile care atârnau au fost montat invers, în sus, și ascunse vederii cu abajururi clasice, albe.

www.kiku.ro
Lustra Ancoră, personalizată la comandă

Lustra Ancoră de la Atelier Kiku se regăsea și ea în portofoliul celor doi designeri și era exact pe gstul clientului. Pentru a deveni însă unicat, i s-a adaptat culoarea la nuanța preferată de cumpărător. În plus, lustra Ancoră a fost completată și de o veioză de noptieră cu design identic.

www.kiku.ro
Veioza Ancora, inspirată de modelul lustrei cu același nume

www.kiku.ro
Aplică de hol

Și cum personalizarea este în centrul acestui proiect, Atelier Kiku a creat special pentru acest client un nou model de corp de iluminat: o aplică pentru hol, cu scripete. Simplitatea materialelor e inspirată din tema marină – metal și sfoară. Felicitări, Atelier Kiku!
 

Publicitate
Publicitate