logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Top 3 cele mai șmechere măsuțe de cafea

Măsuța de cafea face parte dintre acele piese de mobilier care nu pot lipsi din nicio locuință. Însă în prezent, nemurirea unor astfel de piese nu ține doar de funcția caracteristică, ci de numărul funcțiilor îndeplinite.

www.globaldesign.ro
Măsuța de cafea contemporană poate avea inclusiv funcție de birou/Globaldesign.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Noiembrie 2017

Indiferent de stilul de amenajare interioară în care se încadrează, măsuța de cafea a zilelor noastre are cel puțin o funcție în plus – cea de depozitare. Un sertăraș sau două, o poliță la nivel inferior sau chiar un spațiu secret fac parte azi din măsuța de cafea, bună atât într-o zonă de socializare, cât mai ales într-una de relaxare. Unde pui telefonul și accesoriile? Unde ascunzi punga de alune atunci când nu mănânci din ea? Unde ții revistele Magmob colecționate?

www.grandeaur.ro
Măsuță de cafea cu funcții multiple de depozitare, în stil rustic

www.grandeaur.ro
Aceeași măsuță de cafea, în stil modern

Iată două stiluri în oglindă, cel rustic și cel modern, la același producător – Grandeaur. Varianta clasică este o măsuță de tip bar, de integrat în zona de socializare a livingului, dotată cu blat culisant sub care se ascunde un generos spațiu de depozitare, două sertare, patru polițe. Varianta modernă este o măsuță dreptunghiulară din lemn masiv și sticlă, cu laturile transformate în dulapuri cu vitrine. Finisajul se poate personaliza pe comandă.

www.globaldesign.ro
Măsuță de cafea cu sertare ascunse

www.globaldesign.ro
La prima vedere, o măsuța de cafea obișnuită

Modele teribil de contemporane găsiți la Global Design, un atelier de mobilă pe comandă, din București, care ne uimește an de an prin inovație și multifuncționalitate. Sunt campioni la măsuțe de living, cu aspect de măsuță de cafea, dar cu funcții office și de depozitare.

www.szelmob.ro
Măsuță de cafea cu design clasic, dar funcție de depozitare modernă

Pentru măsuțe de cafea care să combine funcția modernă de depozitare cu designul și funcționarea clasică, vă recomandăm echipa Szel-Mob. Ei adaugă un plus prin lemnul masiv, stilul rustic robust și accentele cochete. Masa PS583 este tradițională prin picioarele strunjite, dar contemporană prin sertarul integrat sub blat și prin baza măsuței, ce joacă rolul unui spațiu de depozitare la vedere.

Publicitate