logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Atelier Ciprian Manda: dulapul care înlocuiește dressingul

Pentru cei ce stau în case lipsite de suprafețe generoase, să ai un dressing pare un ideal de împlinit doar dacă te muți într-o altă locuință. Și totuși nu e chiar așa. Industria de mobilier caută soluții practice în această privință. Spre exemplu, Atelierul Ciprian Manda.

dulap_atelier_ciprian_manda-2975
Soluții românești pentru probleme internaționale, precum lipsa spațiului/Foto: Veronica Gegea
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Decembrie 2017

Cunoscut pentru creațiile sale originale și calitatea materialelor cu care lucrează, Ciprian Manda lansează la sfârșitul acestui an o piesă de mobilier special pentru cei ce nu au acasă spațiu de dressing. Este vorba despre un dulap impozant, și care totuși nu ocupă mai mult spațiu decât orice alt dulap de dormitor, dar la interior are toate modalitățile de depozitare specifice unui dressign la scară reală.

Veronica Gegea

Dulapul de la Atelier Ciprian Manda este executat din lemn masiv de frasin, iar designul este unul inovator, dar în armonie cu materialul de lucru. Foarte special este conturul acestui dulap – plin de discreție, efect datorat faptului că fronturile sunt retrase, iar muchia este bizotată. Dulapul este înălțat pe picioare ceea ce permite să faci curățenie sub el oricând, fără a-l împinge sau muta din loc.

La interior, dulapul lui Ciprian Manda este dotat cu toate felurile de depozitare specifice unui dressing: în partea superioară există trei uși înalte, adăpostind un dulap cu bară metalică pentru hainele agățate pe umeraș, plus un dulap cu polițe pentru haine de împachetat. În partea inferioară, dulapul lui Ciprian Manda dispune de două sertare cu despărțitoare foarte practice încorporate, ceea ce înseamnă depozitarea pe categorii a obiectelor de lenjerie intimă.
Sertarele au fost prevăzute cu glisiere Blum Movento, cu Syncron, iar balamalele aruncătoare sunt prevăzute cu mecanism integrat Soft Close și Self Close.
Dimensiuni dulapului Atelier Ciprian Manda: 1200x580x2300mm.

Veronica Gegea

Veronica Gegea

Veronica Gegea