logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Betonia – ce poți face din beton? Cam de toate!

Mobilierul din beton nu poate fi considerat printre cele mai la modă în țara noastră și totuși reprezintă o alternativă plină de personalitate în industria amenajărilor interioare. Cum ar să înlocuiești podeaua, piesele de mobilier și accesoriile decorative obișnuite cu variante nespus de durabile și sobre?

Betonia – ce poți face din beton? Cam de toate!
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Martie 2023

În Cluj-Napoca s-a deschis cu niște ani în urmă un atelier de mobilă și accesorii ornamentale din beton. Poartă o denumire sugestivă – Betonia. În ce privește serviciile oferite, mobilierul din beton la comandă este doar unul dintre acestea, compania folosind microbetonul pentru a schimba radical amenajările la care este solicitată să participe.

Obiectivul Betonia este unul ambițios: de a realiza orice fel de piesă de mobilier exclusiv din acest material dur și rezistent. Fie că e vorba de mobilă, fie că e vorba de accesorii decorative, toate se fac doar din beton, însă ingredientul secret este sursa de inspirație. Membrii echipei Betonia pun betonul în slujba creativității chiar și în cazul obiectelor realizate pe comandă clară.

www.betonia.ro
www.betonia.ro

Produsele Betonia
Sunt variate, acoperind utilizarea outdoor și indoor și introducând astfel accente ale stilului brutalist în casele românilor. Ce ziceți de o măsuță de cafea cu margini neregulate și care aparent se revarsă, ținând de fapt loc de picioare absolut stabile? Este un exemplu creativ de ce poți obține chiar și din materialele cele mai brute.

Obiectele decorative Betonia sunt cele mai numeroase în portofoliul producătorului și variază de la vaze și ghivece până la ceasuri de masă, nasturi sau fructe ornamentale, medalii, boluri, suvenire, tăvi, artă murală, boluri și cutii pentru depozitare chiar. Acestea se realizează cu finisaj natural, fie cu diverse nuanțe care să dea produsului un plus de unicitate. De menționat că trofeele oferite în cadrul Galei Forbes Romania 2022 sunt creație marca Betonia.

www.betonia.ro
www.betonia.ro
www.betonia.ro

Despre Betonia
Echipa este una ambițioasă și nonconformistă, după cum se vede de pe site-ul propriu, unde este afirmată asumarea unui „proiect privind constituirea unui trend în designul contemporan caracterizat prin folosirea exclusivă a betonului, fără a ține cont de realitățile obiective și subiective de dezvoltare a societății umane.”

Publicitate
Publicitate