logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Homelux: Campanie de reduceri de preț cu ocazia sărbătorii pascale

Plecând de la nevoia fiecărei familii de a da casei un aer proaspăt la fiecare început de primăvară, magazinele Homelux anunță o nouă campanie de reduceri de preț. Promoția se desfășoară pe Homelux.ro și în magazinele fizice Homelux, în perioada 16 martie – 16 aprilie 2023.

Homelux: Campanie de reduceri de preț cu ocazia sărbătorii pascale
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Martie 2023

Campania reprezintă un bun prilej de a reamenaja locuința cu buget redus, de a pregăti detaliile mesei de Paști sau de a înlocui accesoriile textile în toate încăperile. Reducerile de preț ajung în magazinul Homelux până la 85% la o selecție variată de produse.

Indiferent dacă ești în căutarea unei canapele, unui scaun, covor sau corp de iluminat, la Homelux vei găsi tot ce ai nevoie pentru casă la prețuri excelente. Acest regim se aplică unor categorii diverse de produse, de la mobilier la decorațiuni, corpuri de iluminat, textile și articole pentru servirea mesei. Produsele acoperă toate nevoile clienților înainte de Paște: de la articole de curățenie și organizare, până la articole pentru aranjarea mesei festive, de la produse pentru copii ce pot fi oferite cadou de Iepuraș până la piese de mobilier și decorațiuni atractive.

Categoriile cu cele mai mari reduceri sunt: servire masă – 87%, corpuri de iluminat și decorațiuni – 75%, covoare și textile – 67%, mobilier – 62%, terasă și grădină – 53%. Produsele intrate în campania de prețuri mici aparțin unor stiluri de amenajare cât mai diverse, de la stilul modern la cel clasic, romantic sau tradițional.

www.homelux.ro
www.homelux.ro
www.homelux.ro

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil atât pe www.homelux.ro, cât și în magazinele Homelux din Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma) și Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

Despre HOMELUX

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat.
Selecția este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare.

Publicitate
Publicitate