logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilier DENIM. Acum, la Paris

Pornind de la acest material de care ne-am îndrăgostit cu toții într-un moment sau altul al vieții, designerul de produs Harry Nuriev a lansat o expoziție uimitoare de mobilă din denim. Expoziția este deschisă la galeria Carpenters Workshop din Paris, dar piesele de mobilier se găsesc deja fotografiate pe nenumărate site-uri de pasionați și profesioniști ai industriei de mobilă.

Mobilier DENIM. Acum, la Paris
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Martie 2023

Inspirat de vestitul material american, Harry Nuriev caută prin această colecție de mobilier să transforme o pagină din istoria vestimentației într-o soluție de viitor pentru locuințe. Obiectivul este de a combina într-o singură formă designul, arta și moda vestimentară. A rezultat astfel o colecție Denim cuprinzând piese de mobilă dintre cele mai diverse și neașteptate: mobilier pentru sala de gimnastică, mobilă de dormitor, masă pentru DJ și chiar mobilier pentru barul de acasă.

Printre cele mai spectaculoase piese Denim se numără o canapea-pat, un scaun de forță având până și mânerele de lucru acoperite în material de blugi, un set de comodă cu oglindă plus taburet pentru doamne, oglinzi decorative și nenumărate soluții de depozitare.

Într-adevăr, piesa cea mai în spiritul denim este canapeaua-pat, o piesă modulară ce poate lua forma unui pat uriaș în care să te afunzi într-o seară cu prietenii sau cu familia. Este prevăzută cu spătar pe toate laturile, iar cele nouă module se pot aranja în multe feluri.

Ce ziceți de o masă pentru jocurile de cărți? Este îmbrăcată în denim și prevăzută cu un singur picior, pentru a putea valorifica spațiul de dedesubt sub formă de loc pentru taburete. Mobilierul tipic pentru DJ pornește de la structura simplă, curată a unei cutii de depozitare, de tip minimalist, ulterior prelucrată pentru a deveni masă de DJ. Oglinzile de perete, în diverse forme și dimensiuni, sunt o adevărată punere în valoare a materialului textil, care joacă aici în special un rol-vedetă.

www.carpentersworkshopgallery.com
www.carpentersworkshopgallery.com
www.carpentersworkshopgallery.com
www.carpentersworkshopgallery.com
www.carpentersworkshopgallery.com
www.carpentersworkshopgallery.com

„Dacă porți blugi și îți place chiar la nebunie să-i porți, de ce să nu aibă și canapeaua ta aceeași șansă?”, se întreabă Harry Nuriev, explicând în acest fel motivul pentru care a ales să dea viață colecției de mobilă Denim.
Expoziția este deschisă la Paris până 13 mai 2023.

Publicitate
Publicitate