logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Biblioteci uimitoare, fabricate la Romwest Euro

Dacă-ți place mobilierul clasic în interpretare modernă, dacă-ți plac producătorii cu tradiție, dacă-ți dorești piese personalizate, ai putea încerca colecțiile din gama Romwest Euro. Fabrica se găsește în Alba Iulia și reprezintă o afacere lansată în anul 1993.

Biblioteci uimitoare, fabricate la Romwest Euro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Februarie 2023

Echipa Romwest Euro s-a specializat în mobilier din lemn masiv, caracterizat printr-un design robust specific pieselor cu tușe rustice. În gama de produse intră piese de mobilier foarte variate din punct de vedere al funcționalității și tipului, de la mobilier pentru bucătărie până la paturi sau birouri. Însă specialitatea Romwest Euro pare să fie o piesă cu rol de depozitare: biblioteca. Fie că este un model de colț sau un model de perete, biblioteca îmbracă la Romwest Euro forme, dimensiuni și nuanțe cât mai diverse.

Biblioteca de colț este specifică birourilor sau bibliotecilor dintr-o casă spațioasă. Dimensiunile se pot personaliza la cererea clientului, dar în general reprezintă o piesă impunătoare, masivă, potrivită locuințelor cu suprafețe generoase. O astfel de bibliotecă îmbracă doi dintre pereții încăperii și, datorită înălțimii de regulă până la tavan, este prevăzută cu o scară mobilă. Acest model se confecționează din lemn de stejar, finisajul rămânând la alegerea clientului. Inclusiv pentru colțul celor doi pereți este prevăzut un corp cu rafturi, astfel că piesa devina una încăpătoare și valorifică la maximul spațiul ocupat. Partea de jos se compune dintr-un șir de dulapuri închise cu uși, unde pot fi depozitate dosare sau acte personale. Un element de personalizare în plus: sistem de iluminare a rafturilor, așa încât biblioteca să dispună de propriul sistem de iluminare ambientală.

O altă variantă de bibliotecă Romwest Euro este modelul MC65, cu un plus de aer contemporan, obținut prin gradul de expunere maximă a polițelor pentru cărți. În acest caz, partea inferioară a piesei este prevăzută cu sertare, pe înălțimi uimitor de reduse, ceea ce dă acestei biblioteci și o componentă de vitrină. Per ansamblu, este o piesă clasică în interpretare contemporană, cu accente tinerești, mai ales atunci când clientul alege un finisaj în culoare veselă. În ce privește culoarea, se poate opta pentru culori diferite – o culoare partea interioară, o altă culoare, partea de la exterior a bibliotecii.

Cea de-a treia variantă de bibliotecă Romwest Euro este biblioteca cu rol de mobilier tv – o combinație de rafturi pentru cărți și comodă living. Spațiul pentru televizorul cu ecran plat este central, iar de-o parte și de cealaltă sunt dispuse polițe specifice bibliotecii. Partea inferioară este compusă din mai multe corpuri de depozitare închise, dulapurile alternând cu câteva sertare. Per total, piesa este impresionantă prin multitudinea spațiilor de depozitare. Materiale: lemn de tei, lemn de brad, elemente de mdf.

Cele trei tipuri de bibliotecă de la Romwest Euro se găsesc în mai multe variante de dimensiuni și design. Oricare dintre modelele achiziționate se bucură de garanție de 2 ani și în prețul lor sunt incluse și serviciile de transport și montaj.

Publicitate