logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Bogdan Ciocodeică, nominalizat în cadrul competiției Building of The Year 2023

Competiția Building of the Year a ajuns la cea de-a patrusprezecea ediție anul acesta și vine cu o surpriză plăcută: printre nominalizări se regăsește și proiectul de amenajare Aparterre din București, realizat de Bogdan Ciocodeică.

Bogdan Ciocodeică, nominalizat în cadrul competiției Building of The Year 2023
Andreea Chiru  |  02 Februarie 2023

Pe pagina de Facebook a lui Bogdan Ciocodeică anunțul a fost postat în această dimineață. „Suntem tare încântați de nominalizarea proiectului de amenajare a magazinului Aparterre în competiția Building of The Year, organizată de Archdaily, la categoria arhitectură de interioare. Votați-ne!”

Este vorba despre amenajarea unei suprafețe de 150mp, de-a lungul anului 2022, de echipa Bogdan Ciocodeică Studio – un proiect interesant sub aspectul amenajării în chip ultrapersonalizat a unui magazin de produse vestimentare. Mobilierul este parte realizat pe comandă de echipa Zwart, parte achiziționat de la branduri internaționale.
Concept: magazinul Aparterre este amenajat sub forma unui apartament – căminul colecțiilor de modă vestimentară multibrand, adresându-se tuturor celor care îndrăznesc să iasă din tiparele modei obișnuite. Pe site-ul magazinului, găsim această descriere a amenajării create de Bogdan Ciocodeică Studio: „Un amestec de contemporan și iconic, la limita dintre public și privat, dintre magazin și locuință, un loc gândit special pentru abordarea cât mai personală a unei experiențe comerciale intime.”

Amenajarea a urmărit să creeze o atmosferă privată, sub forma unei locuințe cu toate ușile deschise, spre încântarea celor interesați de produse de calitate, de explozie de culoare, de branduri faimoase. Domină o nuanță de roz-pudră, menită să dea interiorului o notă feminină, aplicată sub forma culorii pentru pereți; la această atmosferă diafană contribuie și nuanța deschisă, luminoasă a podelelor din lemn de stejar, dar și covoarele groase, catifelate, în nuanțe cărămizii.

Sursă foto: Archdaily.com

Elemente decorative speciale: siluetele a doi cai, realizate din catifea roz, sub forma unor panouri murale de mare efect vizual. Ca mobilier s-a optat pentru mobilă de catwalk – bănci sofisticate cu forme alungite și platforme cu aspect de podium. Un element de impact îl reprezintă peretele de sticlă transparentă ce asigură o trecere naturală între interiorul magazinului Aparterre și terasa amenajată cu multă verdeață.

Toți cei care doresc să susțină proiectul Aparterre în competiția Building of The Year 2023 o pot face cu un vot aici.

Publicitate
Publicitate